«Хотів би колись повернутися до Динамо»: український гравець поділився планами на майбутнє

Переглядів 1594
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Хотів би колись повернутися до Динамо»: український гравець поділився планами на майбутнє
Артем Шулянський. Фото: ФК Олександрія
21-річний півзахисник ФК Олександрія Артем Шулянський, який є вихованцем Динамо, зголосився з часом повернутися до київського клубу.

Шулявський розповів, що шкодує про те, що не зміг закріпитися у першій команді киян і був змушений покинути команду після семи років перебування у структурі клубу.

«Мій контракт із Динамо закінчився взимку. Коли йшов із клубу, то був засмучений, що мені так і не вдалося заграти у першій команді».

Однак Шулянський не втрачає надії повернутися до рідного для нього клубу вже як гравця першої команди і вже поступово доводить свою профпридатність у матчах за Олександрію в чемпіонаті України.

«Звичайно, я хотів би колись повернутися до Динамо, – заявив Шулянський в інтерв'ю ресурсу Динамоманія.

Зазначимо, що гравець цього сезону УПЛ взяв участь у семи матчах ФК Олександрія, в яких забив один гол. Так співпало, що свій перший м'яч в УПЛ Шулянський забив Динамо. На жаль, для ФК Олександрія, цей гол не врятував її від підсумкової поразки 1:3.

У молодіжному складі Динамо Шулянський грав із 2019 по 2022 рік. Контракт футболіста із нинішнім клубом розрахований до 31 травня 2025 року.

X