Кінець конфлікту навколо Гонсалеса: Динамо звернулося до ФІФА з проханням зняти санкції з Олімпії

Переглядів 280
Олександр Калінін Олександр Калінін
1 голос
Кінець конфлікту навколо Гонсалеса: Динамо звернулося до ФІФА з проханням зняти санкції з Олімпії
Дерліс Гонсалес, фото: ФК Олімпія
Президент Олімпії Асунсьйон Мігель Кардона заявив, що фінансові суперечки з Динамо щодо трансферу півзахисника Дерліса Гонсалеса остаточно завершені.

Гонсалес перейшов із Динамо до Олімпії у лютому 2020 року. За цей трансфер парагвайський клуб мав заплатити киянам близько 4,5 млн. євро. Олімпія не розрахувалася з київським клубом, після чого на команду було накладено санкції від ФІФА та трансферний бан.

Але зараз президент команди з Асунсьйону Мігель Кардона опублікував лист Динамо, який адресований ФІФА з проханням зняти санкції з клубу по справі Гонсалеса.

«З великим задоволенням повідомляю, що Динамо офіційно звернулося до ФІФА з проханням зняти всі санкції, накладені на Олімпію у зв'язку зі справою щодо Гонслалесу. Ми закриваємо цей розділ і продовжуємо працювати над іншими. Давай, люба Олімпія», – написав Кардона у твіттері.

Схоже, що Динамо відправило цей лист після повного розрахунку по трансферу футболіста, але офіційно це сторони не підтвердили.

28-річний Дерліс Гонсалес входить до п'ятірки найдорожчих легіонерів в історії Динамо. Влітку 2015 року кияни заплатили за нього швейцарському Базелю 9,4 мільйона євро. У складі киян Дерліс провів три сезони, за які зіграв 85 матчів, забив 12 голів та зробив 15 асистів.

Найдорожче Дерліса динамівцям обходилися лише трансфери Дьємерсі Мбокані (11 млн євро), Юнеса Беланда та Александара Драговича (обидва - по 10 млн євро).

X