Клуб АПЛ готує пропозицію щодо трансферу Мудрика: відомо, скільки Шахтар хоче отримати за футболіста

Переглядів 1741
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Клуб АПЛ готує пропозицію щодо трансферу Мудрика: відомо, скільки Шахтар хоче отримати за футболіста
Михайло Мудрик. Фото: Google
Англійський Ньюкасл планує придбати Михайла Мудрика. «Сороки» хочуть зробити свою пропозицію донецькому Шахтарю стосовно українського таланта.

Англійський Ньюкасл зацікавлений у придбанні плеймейкера донецького Шахтаря Михайла Мудрика, повідомляє GiveMeSport. «Сороки» готують пропозицію Шахтарю щодо 21-річного талановитого футболіста. У свою чергу, керівництво англійського клубу сумнівається, що зможе виграти конкуренцію у топових клубів.

Відомо, що Мудрик, як і раніше, залишається головною трансферною метою лондонського Арсеналу. Також українцем хочуть посилитись інші англійські гранди.

«Гірники» будуть відкриті для продажу Мудрика у січні. Шахтар не планує знижувати ціну за Михайла. Донецький клуб хоче продати Мудрика не менш як за 70 млн євро. До речі, асистент директора Шахтаря з футболу Карло Ніколіні сказав, що донеччани оцінюють Мудрика вище, ніж Антоні, за якого Манчестер Юнайтед виклав 100 млн євро.

Цього сезону Мудрик зіграв за «гірників» 14 матчів, у яких він відзначився сімома голами та сімома асистами.

Шахтар у лютому зіграє у плей-офф Ліги Європи, де суперником команди Ігора Йовичевича буде французький Ренн. У турнірній таблиці УПЛ донеччани наразі йдуть на другій позиції.