«Клуб нічого не знає»: головний тренер Жирони прокоментував свіжу новину стосовно основного конкурента Довбика

Переглядів 10728
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
8 голосів
«Клуб нічого не знає»: головний тренер Жирони прокоментував свіжу новину стосовно основного конкурента Довбика
Мічел. Фото: ФК Жирона
Головний тренер каталонської Жирони Мічел прокоментував можливий відхід з клубу основного конкурента українського нападника Артема Довбика Крістіана Стуані.

Основний форвард та капітан каталонської Жирони Крістіан Стуані оголосив про те, що отримав солідну пропозицію від одного з клубів Саудівської Аравії.

Іспанська преса попросила прокоментувати цю інформацію головного тренера команди Мічела.

«Я не розмовляв з ним, тому що ми готуємося до дуже складної гри, і він зосереджений на тренуваннях. Я вважаю, що він найважливіший футболіст в історії Жирони. Він нормально тренувався, клуб нічого не знає, і я теж. Зараз це питання мене не хвилює».

Також наставник Жирони відповів на питання, що означатиме втрата такого футболіста для команди.

«Переконаний, що він залишиться, тому я не знаю, що означає втрата футболіста такого рівня. Я хочу думати, що він не піде. Це питання має бути адресовано йому.

Думаю, що він хоче продовжувати працювати у Жироні, де він знаходиться вже протягом багатьох років, але кожен вільний ухвалити найкраще рішення для себе», – наводить слова Мічела Diari de Girona.

  • Крім Стуані в Жирони є лише один номінальний нападник – Артем Довбик.
  • Крістан приєднався до каталонського клубу у липні 2017 року. Відтоді 36-річний уругваєць забив 118 голів у 214 матчах.
  • Transfermarkt оцінює форварда у 2 млн євро. Його контракт з клубом чинний до 30 червня 2026 року. 
  • У суботу, 26 серпня, Жирона зіграє з Севільєю у третьому турі іспанської Ла Ліги. Початок зустрічі – 22:30 за київським часом.