Кочергін долучився до розгрому Вісли Плоцьк: відео шикарного дубля українця

Переглядів 403
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
Кочергін долучився до розгрому Вісли Плоцьк: відео шикарного дубля українця
Владислав Кочергін. Фото: ФК Ракув
Ракув не залишив каменя на камені від Плоцька у поєдинку 16-го туру чемпіонату Польщі. Голами відзначився Владислав Кочергін. Одноклубник українця оформив покер у першому таймі.

У складі Ракува весь матч провів український півзахисник Кочергін. Господарі поля у першому таймі закінчили гру, адже забили чотири м’ячі та зробив це один футболіст – латвійський форвард Владиславс Гутковскіс.

Новак продовжив гольову феєрію Ракува, забивши п’ятий м’яч у ворота суперників. А останні два голи оформив українець Кочергін. Він без перешкод увійшов до штрафного та пробив у дальній кут з лівої. А в компенсований час Владислав елегантно поставив крапку в зустрічі, пошивши захисника у дурні та покотивши м'яч під голкіпером.

Цього сезону Кочергін у складі польської команди провів 24 матчі у всіх турнірах, забив сім м'ячів і віддав одну результативну передачу.

Український півзахисник приєднався до Ракува з луганської Зорі на правах вільного агента. Transfermarkt оцінює гравця у півтора мільйона євро. Контракт між Кочергіним та польською командою діє до 30 червня 2025 року. 

Ця перемога дозволила Ракуву набрати 38 очок та відірватись від другої Легії на 7 пунктів, а Вісла Плоцьк з 25 балами залишилась в середині турнірної таблиці.