Кочергін не допоміг Ракуву обіграти Легію: команда українця драматично програла матч за Суперкубок Польщі

Переглядів 10398
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
3 голоси
Кочергін не допоміг Ракуву обіграти Легію: команда українця драматично програла матч за Суперкубок Польщі
Владислава Кочергін. Фото: колаж «Український футбол»
Початок сезону на внутрішній арені розпочали з поразки. Чемпіон Польщі Ракув нашого Владислава Кочергіна, поступився у грі за національний Суперкубок варшавській Легії.

Ракув поступився в поєдинку за Суперкубок Польщі своєму принциповому супернику – Легії  з Варшави.

Український легіонер  Ракува Владислав Кочергін з’явився на полі зі старту, але був замінений головним тренером Давидом Шваргою на 61 хвилині зустрічі.

Тож у серії післяматчевих пенальті, де й визначився володар Суперкубку Польщі 2023 року, наш співвітчизник участі не брав, а його партнери по команнді виявились менш влучнішими за гравців Легії.

У підсумку клуб з Варшави вперше з 2008 року здобув національний трофей. 

Ракув – Легія – 0:0 (по пенальті 5:6)

  • В новому сезоні Кочергін вже забивав за Ракув. В матчі  другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів українець розписався у воротх  Флори.
  • В сезоні 2022/2023 українець забив за польський клуб вісім голів у 33 іграх. Також в активі Кочергіна три результативні передачі.
  • Гра-відповідь першого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів Флора (Естонія) –  Ракув (Польща) відбудеться у Таллінні 18 липня. Початок поєдинку о 20:00 за київським часом.
  • Суперник цієї пари у другому кваліфікаційному раунді ЛЧ визначиться у протистоянні азербайджанського Карабаху та гібралтарського Лінкольн Ред Імпс.
  • Першу гру з рахунком 2:1 виграв Карабах.