Кочергін у Польщі забив два голи за п'ять хвилин: відео ефектного дублю, який дозволив Ракуву камбекнути

Переглядів 926
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Кочергін у Польщі забив два голи за п'ять хвилин: відео ефектного дублю, який дозволив Ракуву камбекнути
Кочергін святкує гол. Фото: Google
Українець Владислав Кочергін став головним героєм в матчі Ракува проти плоцької Вісли. Команда українського футболіста програвала, але в другій половині зустрічі екс-півзахисник Зорі двома голами приніс їй вікторію.

21 травня в рамках 33 туру польської Екстракласи Ракув українця Владислава Кочергіна грав на виїзді проти одного з аутсайдерів плоцької Вісли. Український півзахисник вийшов на цю зустріч у стартовому складі.

Ракув, який вже гарантував собі чемпіонство Польщі, поступився в першому таймі. За Віслу на десятій хвилині голом відзначився Лукаш Секульський. 

А ось в другій половині поєдинку взяв слово Кочергін. Спочатку, коли справа йшла до фінального свистка, українець на 81 хвилині розкішним ударом з дальньої дистанції відправив м'яч у ворота Вісли та зрівняв рахунок. Потім на 85 хвилині українець також у красивому стилі оформив дубль, вивівши Ракув уперед.

Більше голів не було, а тому команда з Ченстохови перемогла з камбеком з рахунком 2:1.

Відео голів Кочергіна можна подивитися в телеграм-каналі FanDay.net.

За тур до фінішу перший Ракув випереджає другу Легію на 11 очок! Команда Владислава Кочергіна на мажорній ноті завершує цей сезон Екстракласи.

Зазначимо, що в цьому сезоні українець зіграв за Ракув 44 матчі, в яких він відзначився 12 голами та трьома результативними пасами.