Колишній легіонер може повернутися до Дніпра-1: команда Кучера очікує посилення знайомим бразильцем

Переглядів 2556
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Колишній легіонер може повернутися до Дніпра-1: команда Кучера очікує посилення знайомим бразильцем
Білл. Фото: Дніпро-1
Бразильський вінгер Дніпра-1 Білл, який першу частину сезону на правах оренди виступав за латвійську РФШ, повернеться до розташування українського клубу.

РФШ ухвалила рішення не продовжувати оренду 23-річного футболіста, яка діє до 31 грудня поточного року. Футболіст у першій частині сезону взяв участь у десяти матчах за РФШ, у яких забив чотири голи.

Нагадаємо, що Дніпро-1 викупив Білла у Фламенго у січні 2022 року за 300 тисяч євро. Однак у березні того ж року через початок повномасштабної війни Росії проти України Білл скористався правилом ФІФА, що дозволяє легіонерам припиняти свої контракти з українськими клубами.

Футболіст другу половину минулого сезону провів в оренді у бразильському Спорт Ресіфі. У новому сезоні була піврічна оренда в РФШ.

Загалом за український клуб гравець провів 18 матчів у всіх турнірах, у яких відзначився одним голом та двома результативними передачами.

Авторитетний портал трансфермаркту оцінює вартість футболіста в 250 тисяч євро, а його контракт з Дніпром-1 дійсний до літа 2026 року.