Колишній лідер Динамо став головною ціллю клубу Серії А: трансфер може відбутися у січні

Переглядів 6558
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
Колишній лідер Динамо став головною ціллю клубу Серії А: трансфер може відбутися у січні
Александар Драгович: Фото: Getty Images
Захисник Црвени Звєзди Олександр Драгович близький до переїзду в Італію. Центрбек потрапив у сферу інтересів клубу Серії А, який виборює виживання у вищому дивізіоні.

Колишній лідер київського Динамо Александар Драгович потрібен Сампдорії. Головний тренер команди Деян Станкович визначив центрбека Црвени Звєзди як обов'язкову покупку у січні, повідомляє Il Secolo XIX.

Австрійський гравець та сербський наставник знайомі з роботи у белградському клубі, з яким вони стали чемпіонами Сербії минулого сезону.

За даними джерела, переговори щодо переходу Драговича ще не почалися, враховуючи корпоративні проблеми всередині Сампдорії, оскільки клубу необхідно спочатку когось позбутися. Зазначимо, що контракт Драговича із Црвеною Звєздою розрахований до 30 червня 2024 року.

Нагадаємо, що Драгович з 2013 по 2016 рік захищав кольори Динамо, перейшовши з Базеля за 10 мільйонів євро. У складі киян він провів 111 матчів, у яких забив два голи.

У серпні 2016 року захисник перейшов у Байєр за 21 мільйон євро (четвертий в історії трансфер Динамо).

У активі Драговича також 100 матчів у складі збірної Австрії. Портал Transfermarkt оцінює гравця у п'ять мільйонів євро.

На даний момент Сампдорія займає передостаннє, 19-те місце у турнірній таблиці Серії А, маючи у своєму активі шість очок.