Колишній підопічний Шевченка отримав шість років в’язниці: футболіст каже, що все було за взаємною згодою

Переглядів 2959
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Колишній підопічний Шевченка отримав шість років в’язниці: футболіст каже, що все було за взаємною згодою
Маноло Портанова. Фото: Google
Маноло Портанова, який грав під керівництвом українського спеціаліста Андрія Шевченка, визнаний винним у груповому зґвалтуванні 21-річної дівчини.

Півзахисник італійського Дженоа Маноло Портанова отримав шість років в’язниці через те, що футболіста було визнано винним у груповому зґвалтуванні, повідомляє видання ANSA.

22-річний Портанова визнаний винним у зґвалтуванні 21-річної дівчини на домашній вечірці в італійському місті Сієна 30 травня 2021 року. У свою чергу, Маноло стверджував, що секс був за взаємною згодою. До слова, по цій справі також був засуджений дядько футболіста, який отримав точно такий же строк.

У цьому сезоні італійський півзахисник зіграв за генуезьку команду 14 поєдинків, у яких він відзначився одним гол та двома результативними передачами. Портанова є вихованцем римського Лаціо та туринського Ювентусу. До Дженоа Маноло перейшов у січні 2021 року за десять мільйонів євро. Портанова встиг пограти під керівництвом українського тренера Андрія Шевченка, який очолював «грифонів» з листопада 2021 до січня 2022 року.

На даний момент Дженоа з 23 очками в активі знаходиться на п’ятому місці в турнірній таблиці італійської Серії В та бореться за вихід до еліти, а саме до Серії А.