Колишній тренер Ярмоленка контактував з Маліновським: клуб АПЛ серйозно налаштований придбати українця

Переглядів 828
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Колишній тренер Ярмоленка контактував з Маліновським: клуб АПЛ серйозно налаштований придбати українця
Руслан Маліновський. Фото: ФК Аталанта
Півзахисник італійської Аталанти Руслан Маліновський стає ближчим до переїзду в англійську Прем'єр-лігу, але тепер фаворитом є не Тоттенхем.

Англійський журналіст CBS Бен Джейкобс вважає, що зараз Маліновський швидше перейде у Вест Хем, а не в Тоттенхем. За словами журналіста, поки що «шпори» зволікають – «молотобійці» діють.

«Девід Мойєс встановив прямий контакт з Маліновським. Вест Хем у гонці, а Тоттенхем, наскільки я розумію, все ще перебуває на стадії обдумування. Тож ми скоро побачимо, чи переїде він у січні», – сказав Джейкобс у підкасті The Spurs Chat на YouTube-каналі Кріса Коуліна.

Зазначимо, що контракт Маліновського з Аталантою розрахований до літа 2024 року. Портал Transfefmarkt оцінює його вартість у 18 мільйонів євро.

29-річний Маліновський у поточному сезоні відіграв у складі Аталанти у 14 матчах, у яких забив один гол і зробив два асисти. При цьому він провів на полі лише 540 хвилин.

Нагадаємо, український вінгер Андрій Ярмоленко перейшов у Вест Хем з Боруссії Дортмунд за 20 млн євро у 2018 році і виступав за «молотобійців» до літа 2022 року, після чого перебрався в Аль-Айн.

X