Колишній тренер Зінченка, який обігнав Артету та Де Дзербі: визначено найкращого коуча цього сезону АПЛ

Переглядів 19017
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Колишній тренер Зінченка, який обігнав Артету та Де Дзербі: визначено найкращого коуча цього сезону АПЛ
Хосеп Гвардіола. Фото: Google
52-річний Хосеп Гвардіола в четвертий раз здобув нагороду найкращого тренера сезону в Прем'єр-лізі Англії. Його Ман Сіті знову став чемпіоном Англії.

Головного тренера Манчестер Сіті Хосепа Гвардіолу було визнано найкращим коучем цього сезону АПЛ. Про це повідомляє офіційний сайт Прем’єр-ліги Англії. 

Гвардіола випередив у гонці за звання найкращого тренера АПЛ в сезоні таких спеціалістів, як Мікель Артета з Арсенала Зінченка, екс-наставник Шахтаря Роберто Де Дзербі з Брайтона, Унаї Емері з Астон Вілли, Едді Хау з Ньюкасла та Марку Сілва з Фулгема.

Каталонський спеціаліст отримав цю нагороду після того, як в черговий раз він привів «містян» до чемпіонського трофею.

Гвардіола виграє нагороду вчетверте. Він отримав її в трьох попередніх чемпіонських кампаніях Ман Сіті у сезонах 2017/18, 2018/19 і 2020/21. Тоді за команду Пепа грав український захисник лондонського Арсенала Олександр Зінченко.

Гвардіола вийшов на друге місце за кількістю нагород «Найкращий тренер сезону», випередевши екс-коуча Арсенала Арсена Венгера і екс-наставника Челсі Жозе Моурінью, у яких по три нагороди. Легендарний сер Алекс Фергюсон з Манчестер Юнайтед вигравав номінацію 11 разів!