«Коломойський запропонував перерахувати гроші»: легенда Дніпра розповів, як олігарх віддавав борг

Переглядів 16578
Павло Клименко Павло Клименко
7 голосів
«Коломойський запропонував перерахувати гроші»: легенда Дніпра розповів, як олігарх віддавав борг
Микола Медін та Ігор Коломойський. Колаж: Fanday.net
Легендарний воротар Дніпра Микола Медін поділився спогадами про зустріч із власником дніпровського клубу Ігорем Коломойським, на якій відомий бізнесмен закрив борги із зарплати.

В ексклюзивному інтерв'ю FanDay.net Медін розповів, що наприкінці 90-х Дніпро не платив зарплату близько семи місяців. У результаті він, Максим Калініченко, Геннадій Козар та Олександр Поклонський відмовилися грати за команду.

«Що нам було робити? Зібрали речі та поїхали. А гроші наступного дня дали. Усім, окрім нас чотирьох. Було прикро.

Після цього у нас із клубом почалися позови. Ми просили надати нам статус вільних агентів. Їздили до Києва на будь-які комісії, які збиралися у цій справі».

Після цього випадку Медін практично не грав рік, а все закінчилося зустріччю із власником клубу Ігорем Коломойським.

«Він викликав нас до себе після всіх цих справ. Когось покликав, той приніс валізу з грошима. Коломойський відкрив його, і перед кожним із нас поклав те, що нам заборгував клуб. А потім сказав: «Перерахуйте». Хто буде в такій ситуації рахувати гроші? Хтось із нас каже: «Ігоре Валерійовичу, ми вам віримо. Все нормально». А він у відповідь: «А я б на вашому місці перерахував». Ми на нього дивимося здивовано. А він продовжує: Там не вистачає. Знаєте чому? Щоб ви усвідомили, хто тут хазяїн».

Під час ігрової кар'єри Медін виступав за Дніпро, нікопольський Металург та Уралан.