«Команді Зінченка нічого не світить»: відомий тренер виніс вирок Арсеналу у боротьбі за чемпіонство в АПЛ

Переглядів 2246
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
«Команді Зінченка нічого не світить»: відомий тренер виніс вирок Арсеналу у боротьбі за чемпіонство в АПЛ
Сергій Пучков. Фото: Google
Відомий український фахівець Сергій Пучков поділився думкою про гру лондонського Арсеналу, у складі якого виступає український захисник Олександр Зінченко.

Арсенал, кольори якого захищає українець Олександр Зінченко, продовжує боротися за чемпіонський титул в АПЛ із Манчестер Сіті.

Відомий український тренер Сергій Пучков в ексклюзивному інтерв'ю FanDay.net розповів про враження від гри Олександра і його команди.

«Мені не дуже імпонує стиль Арсеналу, де зараз виступає Зінченко. Радий, що Саша забив свій перший м'яч за Арсенал і виводив команду на поле з капітанською пов'язкою. Але, як мені здається, зараз важко буде сперечатися з Ман Сіті і команді Олександра нічого не світить», - сказав Пучков.

26-річний Зінченко перейшов до Арсеналу з Манчестер Сіті в літнє трансферне вікно і провів за лондонську команду 33 матчі, в яких забив один гол і зробив дві результативні передачі.

Арсенал зіграв 35 поєдинків, набрав 81 очко і посідає друге місце в турнірній таблиці АПЛ із відставанням від Манчестер Сіті в один заліковий пункт за однієї гри в запасі у команди Гвардіоли.