«Компактна команда з відмінним вмінням проводити швидкісні атаки»: тренер АЕКу висловився про київське Динамо

Переглядів 263
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Компактна команда з відмінним вмінням проводити швидкісні атаки»: тренер АЕКу висловився про київське Динамо
Хосе Луїс Ольтра. Фото: АЕК
Головний тренер кіпрського АЕКу Хосе Луїс Ольтра поділився думкою про сьогоднішнього суперника у другому турі групового етапу Ліги Європи, яким виступає київське Динамо.

Наставник АЕКу Ольтра вважає, що Динамо – це історична команда, яка вміє проводити швидкісні атаки.

«На нас чекає важлива, складна гра проти історичної команди, яка звикла грати в Лізі чемпіонів або Лізі Європи. У них хороший тренер з великим досвідом, у команди дуже хороший склад.

У нас в суперниках – компактна команда з відмінним вмінням проводити швидкісні атаки. При цьому вони люблять контролювати м'яч. У матчі з таким суперником ми повинні викладатися на всі 100% для кращого результату».

Також Ольтра впевнений, що головний тренер суперника Мірча Луческу зможе вивести команду з кризи та впоратись з відсутністю низки гравців через травми.

«Динамо доводиться готуватися і виступати у складних умовах. Не знаю, наскільки це складно для суперника, але як тренер я повинен дивитися на свою роботу. Луческу дуже досвідчений - впевнений, він знає, що необхідно робити і психологічно, і тактично.

Знаю, що в Динамо кілька футболістів травмовано. Можна сказати, що це добре для нас, але, знову ж таки, Луческу — дуже досвідчений тренер, і у нього під рукою гарний вибір виконавців. У нас теж не всі зможуть зіграти, але прізвищ називати я не стану», — приводить слова Ольтри офіційний сайт АЕКу.  

Нагадаємо, що матч АЕКу та Динамо відбудеться сьогодні о 22:00.