Конфлікт в УПЛ: медіагрупа «1+1», незважаючи на телепул, оголосила про трансляцію матчів чотирьох клубів

Переглядів 408
Олександр Калінін Олександр Калінін
1 голос
Конфлікт в УПЛ: медіагрупа «1+1», незважаючи на телепул, оголосила про трансляцію матчів чотирьох клубів
Колаж: Український футбол
Нещодавно Українська Прем'єр-ліга оголосила про створення довгоочікуваного телевізійного пулу з єдиним транслятором у вигляді Setanta Sports. Але чотири клуби мають своє бачення ситуації.

Медіагрупа «1+1» оголосила про довгострокову співпрацю з чотирма клубами УПЛ: Динамо, Дніпром-1, Зорею та Металістом. Домашні матчі цих команд будуть транслюватися на наступних ресурсах:

  • телеканал «2+2»;
  • телеканал «УНІАН»;
  • YouTube-канал «Football Hub»;
  • YouTube-канал «Профутбол Digital»
 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от 1+1 media (@media.1plus1)

В офіційній заяві медіагрупи сказано, що вона відгукнулася на прохання вищесказаних клубів та вирішила зробити трансляції ігор безкоштовними.

«1+1 media підтримує вболівальників та поціновувачів українського футболу та зробить безкоштовними трансляції матчів УПЛ. У відповідь на офіційні звернення клубів на ресурсах групи транслюватимуться ігри Динамо, Дніпра-1, Зорі та Металіста».

Також було сказано і про створення додаткового контенту про чемпіонат України.

«Спортивні журналісти та коментатори будуть готувати сюжети, спеціальні випуски програм та розповідати про хід чемпіонату», – наголошується у заяві медіагрупи.

Першим матчем, який планує транслювати медігрупа «1+1», стане завтрашня зустріч луганської Зорі та полтавської Ворскли, яка розпочнеться о 15:00. Цей же поєдинок вказано у сітці мовлення офіційного транслятора УПЛ Setanta Sports.

Нагадаємо, що Рух також відмовляється співпрацювати з єдиним мовником. Львів'яни пропонують створити УПЛ-ТВ.

X