Конкуренти Козловському та ФК Рух: ФК Карпати показали відео будівництва нової бази львівського клубу

Переглядів 1364
Олександр Калінін Олександр Калінін
1 голос
Конкуренти Козловському та ФК Рух: ФК Карпати показали відео будівництва нової бази львівського клубу
Нова база ФК Карпати, фото: скріншот
Карпати продемонстрували відео будівництва нової навчально-тренувальної бази команди, що буде розташована у селі Бартатів Львівської області.

Львівський клуб перед стартом нового сезону Першої ліги проінспектував хід робіт на новому тренувальному центрі зелено-білих. Там вже є готове тренувальне поле, а адмінбудівля знаходиться у процесі зведення.

У ній буде знаходитись ряд приміщень різного спрямування:

  • тренажерний зал,
  • ресторан,
  • басейн,
  • сауна,
  • медичний кабінет,
  • кімнати для гравців та тренерів.

Базу огледів і головний тренерАндрій Тлумак. Він подякував керівництву та розповів, коли данний об'єкт інфраструктури буде добудовано.

«Я тут не вперше. На самому початку допомагали із проектуванням. Переможемо у війні, і ми її добудуємо. Дуже велике спасибі керівництву, що за короткий час виконали стільки роботи. Карпати є, були і будуть», – сказав Тлумак в інтерв'ю клубній прес-службі.

На початку цього року керівництво Карпат ухвалило рішення збільшити статутний капітал на 150 мільйонів гривень, щоб у максимальні терміни завершити будівництво бази, проте війна проти України внесла корективи до планів клубу.

Новий тренувальний центр Карпат буде конкурувати з базою Руху. Клуб Григорія Козловського дуже пишається своєю масштабною інфрастуктурою, що включає  вісім тренувальних полів, зали, готелі та ін.

Нагадаємо, що за підсумками достроково завершеного чемпіонату 2021/2022 Карпати посіли перше місце у групі А Другої ліги. Сезон Першої ліги 2022/2023 повинен розпочатися наприкінці серпня.