«Коноплянка нічого не робить»: польські ЗМІ винесли вердикт українцю

Переглядів 1358
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Коноплянка нічого не робить»: польські ЗМІ винесли вердикт українцю
Євген Коноплянка. Фото: ФК Краковія.
У понеділок, 30 січня, Краковія провела дебютну офіційну гру в новому році, обігравши вдома Гурнік Забже (2:0) у рамках 18 туру чемпіонату Польщі.

Лівий вінгер Краковії Євген Коноплянка вийшов в основному складі та поступився місцем на полі на 73-й хвилині, не зумівши відзначитися результативними діями.

Видання Dziennik Polski, оцінюючи виступ українця, розкритикувало його за пасивність в атаці та відсутність лідерських якостей.

«Коноплянка має місце в основі, але він робить не так багато, щоб його можна було назвати провідним гравцем. У Краковії погані гравці атаки, оскільки команда мало забиває. Коноплянка не робить нічого, щоби сказати, що він тягне команду до перемог. Він може дозволити собі набагато більше.

Журналісти хочуть бачити від Євгена більшу націленість на ворота і припускають, що півзахисник не показує все, на що він здатний.

«Насамперед в ударах, які він майже не завдає. Декілька хороших пасів недостатньо. Він не демонструє швидкість, на ньому часто фолять. Складається враження, що він має глибокі резерви, які він не розкриває».

  • Нинішнього сезону на рахунку Коноплянки 14 матчів у складі Краковії у всіх турнірах, у яких він забив три голи та зробив асист.
  • Контракт 33-річного гравця із «смугастими» розрахований до кінця червня.
  • Краковія зараз займає шосте місце в турнірній таблиці.