«Коноплянка повинен прийняти»: у Польщі винесли вирок українському вінгеру Краковії

Переглядів 28344
Євген Чепур Євген Чепур
11 голосів
«Коноплянка повинен прийняти»: у Польщі винесли вирок українському вінгеру Краковії
Євген Коноплянка. Фото: Краковія
Вінгер збірної України та Краковії Євген Коноплянка провів лише три хвилини на полі в матчі 28-го туру чемпіонату Польщі з Радом'яком (3:0), що не сподобалося польським журналістам.

Євген Коноплянка вийшов на заміну в переможному матчі з Радом'яком. З огляду на пізній вихід українця і той факт, що до моменту його виходу на поле гру було вже зроблено, польський портал Dziennik Polski оцінив його гру в 4/10 і закликав змиритися з роллю резервіста.

«Він вийшов на поле в самому кінці. Результат уже був визначений для Краковії, і нічого поганого зі смугастими за час, що залишився, не могло статися. Коноплянка повинен прийняти роль резервіста, тому що молоді гравці Краковії мають гарний вигляд в атаці», - підбили підсумки польські журналісти.

Коноплянка став гравцем Краковії в лютому минулого року. За польський клуб він зіграв 32 матчі, в яких забив три голи і зробив два асисти. Його контракт із командою розрахований до літа цього року.

Свій наступний поєдинок Краковія проведе проти одного з аутсайдерів чемпіонату Лехії. Матч відбудеться 22 квітня і розпочнеться о 16:00.