Коноплянка привіз вирішальний пенальті: відео провального епізоду українського вінгера Краковії

Переглядів 1680
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
Коноплянка привіз вирішальний пенальті: відео провального епізоду українського вінгера Краковії
Євген Коноплянка. Фото: ФК Краковія
У понеділок, 6 лютого, у поєдинку 19 туру чемпіонату Польщі Корона Кельце на своєму стадіоні мінімально обіграла Краковію з Кракова з рахунком 2:1.

Український півзахисник Краковії Євген Коноплянка вийшов у стартовому складі та став одним із антигероїв поєдинку.

У вирішальний момент досвідчений український вінгер припустився фатальної помилки. На 56-й хвилині Коноплянка порушив правила у своєму штрафному майданчику і арбітр призначив пенальті при рахунку 1:0 на користь Корони. Луковськи без проблем обіграв голкіпера Краковії.

Гості зуміли відіграти один м'яч, але більшого досягти їм у цьому матчі не вдалося. Коноплянка було замінено на 62-й хвилині та отримав жахливу пресу за свої дії. Видання Dziennik Polski оцінило гру Євгена найгіршим балом серед усіх гравців матчу – 2.0.

Відео провального моменту від Коноплянки можна переглянути в телеграм каналі Fanday.net.

«Якби Краковії вдалося довше утримати відставання в один м'яч, вона могла б забрати з Кельце хоча б одне очко. Цього не дозволив Коноплянка з його легковажною поведінкою. Він заробив зовсім безглуздий пенальті. Такий досвідчений гравець не має права так поводитися».

У поточному сезоні 33-річний Коноплянка у складі Краковії провів 15 матчів у всіх турнірах, у яких забив три м'ячі та зробив один асист.