Коноплянка залишає Краковію: польський клуб зробив офіційну заяву

Переглядів 2229
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Коноплянка залишає Краковію: польський клуб зробив офіційну заяву
Євген Коноплянка. Фото: Google
33-річний Євген Коноплянка продовжить кар'єру в іншій команді. Краковія оголосила про те, що український футболіст залишає клуб Екстракласи.

Український вінгер Євген Коноплянка більше не є футболістом польської Краковії. Про це клуб Екстракласи повідомив у своєму твіттері.

«Євген Коноплянка залишає лави найстарішого спортивного клубу Польщі. Коно, дякуємо тобі за все і бажаємо тобі успіхів у майбутній кар'єрі!», - пише твіттер краківського клубу.

Про це клуб з Кракова повідомив після поєдинку заключного туру цього сезону Екстракласи Польщі. Сторони вирішили не пролонговувати контракт, а тому 33-річний Коно стане вільним агентом.

За Краковію Євген грав півтора сезону (спочатку на правах оренди з донецького Шахтаря, а потім він підписав з польським клубом повноцінну угоду). В активі Коноплянки 38 ігор за Краковію. За польську команду він забив чотири голи та віддав два асисти.

Сьогодні Краковія в рамках 34 туру польської Екстракласи перемогла Віслу (Плоцьк) з рахунком 3:0. Краківська команда з 46 очками в активі фінішувала сьомою в турнірній таблиці чемпіонату Польщі.

X