«Коноплянка здивував»: теплі відгуки тренера Краковії щодо останніх виступів українця

Переглядів 4752
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Коноплянка здивував»: теплі відгуки тренера Краковії щодо останніх виступів українця
Євген Коноплянка. Фото: ФК Краковія.
Головний тренер Польської Краковії Яцек Зеліньскі в інтерв'ю місцевим ЗМІ висловився про українського вінгера Євгена Коноплянку, який виступає за його команду.

Журналіст польського видання поцікавився у головного тренера Краковії, що він думає стосовно виступів «загадкового» Коноплянки. Журналіст назвав так українця, адже, на його думку, півзахисник не може постійно проводити стабільні матчі, показуючи один гарний матч, а наступний посередній.

Головний тренер Краковії Зелінські розповів, як Коноплянка потрапив в польський клуб. Він відзначив солідну кар’єру українця. 

«Він прийшов сюди у специфічній ситуації. Це 33-річний хлопець, котрий грав за Севілью, Шальке, Дніпро, топ-клуби Європи. Наприкінці весни і вже наприкінці осені був період, коли він здивував і було видно, що він віддає команді якість».

Також тренер зазначив, що клуб вимагає від Коноплянки набагато більшого. Він зазначив, що теперішній рівень українця цілком його задовольняє.

«Ми вимагаємо від нього набагато більшого, він це розуміє. Якщо він збереже той самий рівень, що й останнім часом, це принесе команді багато користі», – заявив тренер в інтерв'ю Dziennik Polsky.

Нагадаємо, що Коноплянка перебрався до Краковії із Шахтаря взимку 2022 року у статусі вільного агента. Цього сезону вінгер провів за команду 13 матчів у всіх турнірах, де забив три голи і віддав одну гольову передачу. Контракт українця з клубом розрахований до кінця цього сезону.

X