Контрольний матч Динамо – Полісся скасовано: названо причину

Переглядів 740
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Контрольний матч Динамо – Полісся скасовано: названо причину
Динамо на зборах. Фото: Динамо
Товариська зустріч між київським Динамо та житомирським Поліссям не відбудеться через те, що декілька футболістів житомирської команди захворіли.

Контрольний поєдинок між житомирським Поліссям та київським Динамо скасовано. Про це повідомляє прес-служба клубу Першої ліги України.

Запланований спаринг скасовано через захворювання, які були виявлені в кількох футболістів Полісся.

«Через мінливі погодні умови та сезон дощів та вітрів в Туреччині, кілька гравців житомирського Полісся мають симптоми застуди», – значиться в повідомленні житомирського клубу. 

Також у Поліссі зазначають, що тренувальний процес триває.

«Для того, щоб гравці мали можливість відновитись та щоб виключити будь-які можливі ризики пов'язані із захворюванням, тренерський штаб Полісся та Динамо вирішили скасувати контрольний поєдинок, який мав відбутись 3 лютого. Тренувальний процес продовжується», – додає прес-служба Полісся.

Після першої частини сезону Динамо разом з Шахтарем, у яких по 30 очок в активі, ділять друге-третє місця в турнірній таблиці УПЛ, відстаючи від першого Дніпра-1 на п’ять балів. Полісся, маючи 40 очок в активі, впевнено виграло Групу А Першої ліги і продовжить боротьбу за вихід до УПЛ в «чемпіонському раунді».

X