Костишин забив класний переможний гол у США: відео ефектного забитого м'яча у виконанні українця

Переглядів 1563
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Костишин забив класний переможний гол у США: відео ефектного забитого м'яча у виконанні українця
Денис Костишин у матчі за Ель Пасо Локомотив. Фото: Google
25-річний український півзахисник Денис Костишин відзначився результативною дією в поєдинку за Ель Пасо Локомотив. Українець записав до свого активу переможний гол.

Ель Пасо Локомотив, за який грає український півзахисник Денис Костишин, у матчі восьмого туру американського Чемпіоншіпа в гостях обіграв Сан-Дієго Лоял із рахунком 2:1.

25-українець вийшов на поле з перших хвилин та зумів стати головним героєм зустрічі. На 65 хвилині, коли рахунок був нічийний 1:1, «десятка» Ель Пасо Локомотив Костишин після класної комбінації відправив м’яч у ворота опонента. Цей гол став переможним - команда українця виграла зустріч з рахунком 2:1.

На даний момент у цьому сезоні Костишин зіграв за Ель Пасо Локомотив вісім матчів, у яких він записав до свого активу два голи та один асист.

Зазначимо, що за Ель Пасо Локомотив також грає 23-річний український півзахисник Артем Холод, який не брав участі в цьому поєдинку.

До слова, Ель Пасо Локомотив на даний момент з 13 очками в активі посідає восьму позицію в турнірній таблиці Західної конференції Чемпіоншіпа США.