КОЖНОМУ ГРАНДУ — ПО НАГОРОДІ!

Переглядів 698
UkrFootball.ua UkrFootball.ua
0 голосів
«УФ» АНАЛІЗУЄ РЕЗУЛЬТАТИ Й НАСЛІДКИ ЧЕРГОВОГО СПОРТИВНОГО ПЛЕБІСЦИТУ

INTRO

Другий рік поспіль долю нашого референдуму вирішують 150 респондентів. Утім, цього разу зазначена цифра зазнала своєрідного (й нами не запланованого) коригування: якщо кількість уболівальників, допущених до голосування (читай: тих, хто прислали листи швидше за інших), зосталася звичною — 50 осіб, то в двох інших категоріях, «фахівці» та «журналісти», намітився своєрідний дисонанс. Так, уважний читач помітить, що опитаних фахівців 40, натомість майстрів клавіатури та мікрофона — 60. Чому так вийшло?

Звичайно, шукати тут якогось злого наміру, «підтасовок» абсолютно не варто: як і будь-який процес, що його організовують і проводять живі люди, спортивне анкетування так само є динамічним організмом, який існує за своїми (часом не передбачуваними) принципами. Справа в тому, що на певному етапі конкурсу ми виявили: маємо вже понад півсотні опитаних акул пера і мікрофона, а сумарна кількість фахівців ледь наблизилася до третього десятка. Пояснюється це тим, що представники першої професії активніше (я би навіть сказав розкутіше) йшли нам назустріч, натомість чимало фахівців тактовно відмовлялися — мовляв, не хочу «світити» свої уподобання. Отож ми й вирішили: давати задній хід, себто анулювати анкети певних журналістів, було би, щонайменше, некоректно щодо цих людей. І вирішили дилему ось таким співвідношенням респондентів.

НАЙКРАЩИЙ ФУТБОЛІСТ: ПО-БРАТНЬОМУ

Головна номінація цьогоріч підготувала нам усім головний сюрприз: підсумковий підрахунок голосів сенсаційно (без жодних перебільшень!) не виявив одноособового переможця. Так, двоє наших гравців (причому обоє виступають на флангах півоборони) набрали рівну кількість балів — по 283; киянин Ярмоленко випередив дніпрянина Коноплянку за числом перших місць (64 проти 54-х), проте у цьому конкретному випадку ми вирішили не діяти за усталеними принципами.

Під «усталеними принципами» я розумію просту систему, якої наша газета дотримується багато років: у випадку рівності очок вище ставиться футболіст, який має більшу кількість перших/других позицій, а в разі тотальної «синонімії» розміщення виконавців здійснюється в абетковому ладі. Проте «УФ» резонно (як, принаймні, нам здається…) вирішив, що найвища сходинка — то щось особливе, тут не можна зважати на дрібниці. Тим паче Євген випередив Андрія в двох номінаціях зі сумарних трьох — зверніть увагу на цю нехитру статистику:

Симпатії фахівців

А. Ярмоленко — 76 очок (16 перших місць + 13 других + 2 треті)

Є. Коноплянка — 83 (16+16+3)

Симпатії журналістів

А. Ярмоленко — 101 (21+14+10)

Є. Коноплянка — 120 (25+19+7)

Симпатії вболівальників

А. Ярмоленко — 106 (27+11+3)

Є. Коноплянка — 80 (13+17+7)

Отож, наша редакція постановила розділити корону на двох! Для «УФ» подібна ситуація трапилась уперше, хоча в «доісторичні часи» аналогічний випадок уже мав місце: за наслідком 1968 року київська газета «Комсомольское знамя», після анкетування журналістів, виявила, що пара києводинамівців — півоборонці Турянчик і Мунтян, випередивши всіх, здобулаіц порівну балів. І тоді також, попри формальні причини (уродженець Закарпаття отримав вищу кількість чільних сходинок), тріумфаторами оголосили обох…

Нам бачиться, ми вчинили правильно.

НАЙКРАЩИЙ КІПЕР: СТОПАМИ РЕКОРДСМЕНА

У змаганні провідних українських «брамарів» я би виокремив отакі істотні речі…

Перша: у цілому 2013-й виявився слабким для нашої воротарської школи. Що й казати, коли з 11-ти наявних у списку «майстрів шкіряної рукавички» лише двоє (!!!) — одесит Безотосний і маріуполець Худжамов — провели стабільний рік у основі своїх команд. Решта — часом грала, часом «відпочивала». Навіть тріумфатор цілу весну плюс початок і середину літа просидів за спиною свого клубного конкурента Каніболоцького… Про що б оце свідчило? Складно сказати. Смію припустити, що тут, більшою мірою, йдеться не стільки про якусь «кризу», скільки про те, що наставники наших клубів часто проводять бездумну ротацію, котру й самі не можуть обґрунтувати… Тож і вийшло, що голкіпером № 1 України став виконавець, який, по-перше, порівняно мало зіграв, по-друге, ледь не кожного відповідального матчу або помилявся (інколи дуже грубо), або, щонайменше, «не виручав» (як от повторний із Францією), одначе при цьому стабільно виступав під синьо-жовтими знаменами — ймовірно, останній факт і зіграв роль головного його «козиря».

Йдемо далі. Воротарська номінація поточного референдуму «УФ» показала: провідним вітчизняним фахівцем у підготовці футболістів оцього амплуа зостається києводинамівець Михайлов — аж четверо кіперів, які пройшли через його руки (Шовковський, Худжамов, Бойко, Коваль), входять до нашої елітної когорти.

Третій істотний момент: «гірник»-переможець іде за графіком історичного рекордсмена конкурсу. Пояснюю: за підсумком 2004-го, коли СаШо здобув свій шостий титул, йому виповнилося 29 — у П’ятова нині стільки ж років і «вікторій» в опитуванні «УФ». Що ж то воно далі буде?

Насамкінець про таке: останні 11 (!!!) референдумів завершуються перемогами одного з двох кіперів, згаданих у попередньому абзаці. Виходить якесь «замкнене коло»…

НАЙКРАЩИЙ ЛЕГІОНЕР: «ВІКТОРІЯ» НА ПРОЩАННЯ?

Сенсаційною звитягу аргентинця Соси не назвеш — у легіонерському плебісциті, більшою мірою, несподіваною виявилася висока друга сходинка вірменина Мхитаряна, котрий навіть випередив фаворита (як здавалося напередодні) — хорвата Срну. Тобто умовне «срібло» отримав виконавець, якого в Україні не бачили від травня. Справді: несповідимі думки респондентів…

Не викликає сумніву те, що капітан «Шахтаря» для своєї команди не менш важливий, аніж капітан «Металіста». Й виступають «гірники» в найпрестижнішому турнірі Європи, звідки «жовто-синіх» викинув Лозаннський суд. То у чому ж причини переваги — причому доволі солідної — Хосе над Даріо? Смію припустити — сіль у репутації: в аргентинця вона бездоганна, натомість, гадаю, не один респондент не голосував за хорвата через притаманні йому симуляції, грубість, пиху та навіть підлість, регулярно демонстровані впродовж матчів (особливо напружених).

НАЙКРАЩИЙ ТРЕНЕР: ІЗ ГІПЕРЗАПАСОМ

Тут усе прогнозовано та по ділу: три найвищі сходинки обійняли ті, хто в році, що минає, здійснили міні-подвиг, стрибнули вище голови (або ж, висловлюючись термінологією барона Мюнхгаузена, витягли себе з багнюки за волосся). Судіть самі: харків’янин Маркевич розірвав «замкнене коло» бронзових медалей; одесит Григорчук довів, що він — справжній фахівець, здатний працювати не лише з клубом-середняком; а Фоменко… ви й самі повинні пам’ятати, після якої «руїни» він прийшов.

НАЙКРАЩИЙ «ТЕЛЕГІД»: МАЙСТЕР-КЛАС ОД БІЛОКАМ’ЯНОЇ

Нехай вас не вводить в оману те, що Розанов випередив свого найближчого переслідувача на якихось 15 очок: я просто переконаний, що багатьох балів Юрій Альбертович не отримав тільки через своє російське громадянство. Бо фаховий його рівень надто вищий над усім, що в нас коїться, тож якраз номінація «коментатор/телеведучий» була однією з двох (на пару з голосуванням за найліпшого тренера), де ми од самого початку ніскілечки не сумнівалися в імені підсумкового тріумфатора.

OUTRO

До кінця поточного року (або в прем’єрних числах наступного) ми надрукуємо інтерв’ю з усіма нашими лауреатами; лише після цього «марафон» під назвою «Референдум-2013» закінчиться. Допоки ж, опісля того, як редакція «здала» свою ділянку роботи, настала черга читачів, а також респондентів: ознайомлюйтеся з результатами, розмірковуйте над ними, погоджуйтеся чи не погоджуйтесь із нами — думайте, одним словом. Адже з виходом оцього номера «УФ» ваш вибір увійшов до історії.

Володимир БАНЯС.

 

Ярмоленко і Ко­ноп­лян­ка — футболісти року!

ФАХІВЦІ

Ателькін С. (футбольний експерт): 1. Кучер, 2. Ярмоленко, 3. Ко­ноп­лян­ка

Балан І. (помічник тренера «Іллічівця»): 1. Ярмоленко, 2. Ротань, 3. Хачериді

Бальчос М. (президент ПФЛ): 1. Ко­ноп­лян­ка, 2. Ярмоленко, 3. Зозуля

Беньо Ю. (екс-гравець «Карпат»): 1. Ко­ноп­лян­ка, 2. Ярмоленко, 3. Ротань

Бєлик О. (екс-гравець «Шахтаря»): 1. Ко­ноп­лян­ка, 2. Ярмоленко, 3. Ротань

Білейчук А. (агент ФІФА): 1. Ярмоленко, 2. Ко­ноп­лян­ка, 3. Едмар

Блавацький Б. (помічник тренера «Волині»): 1. Ярмоленко, 2. Ко­ноп­лян­ка, 3. Ротань

Бойцан О. (генеральний директор «Таврії»): 1. Ярмоленко, 2. Ко­ноп­лян­ка, 3. Едмар

Бузник А. (директор Центру ліцензування ФФУ): 1. Ротань, 2. Ко­ноп­лян­ка, 3. Ярмоленко

Венглинський О. (футбольний експерт): 1. Ярмоленко, 2. Ко­ноп­лян­ка, 3. Девич

Ветренников С. (начальник команди «Таврія»): 1. Ярмоленко, 2. Девич, 3. Ко­ноп­лян­ка

Вірт Ю. (тренер воротарів «Металурга» Д): 1. Ко­ноп­лян­ка, 2. Ярмоленко, 3. Кучер

Волобуєв А. (екс-тренер «Сталі» А): 1. Ко­ноп­лян­ка, 2. Ярмоленко, 3. Ротань

Гайдаш О. (футбольний експерт): 1. Ротань, 2. Ко­ноп­лян­ка, 3. Хачериді

Глущенко А. (тренер воротарів «Чорноморця»): 1. Ярмоленко, 2. Хачериді, 3. Едмар

Грачов В. (футбольний експерт): 1. Ко­ноп­лян­ка, 2. Девич, 3. Кучер

Гришко В. (екс-гравець «Чорноморця»): 1. Ко­ноп­лян­ка, 2. Ярмоленко, 3. Зозуля

Дикий Є. (керівник спортивного департаменту УПЛ): 1. Ярмоленко, 2. Ко­ноп­лян­ка, 3. Хачериді

Євтушенко В. (футбольний експерт): 1. Ярмоленко, 2. Ротань, 3. Девич

Керницький С. (генеральний директор «Чорноморця»): 1. Ко­ноп­лян­ка, 2. Девич, 3. Ярмоленко

Ковалець С. (тренер молодіжної збірної України): 1. Ротань, 2. Хачериді, 3. Едмар

Красников Є. (спортивний директор «Металіста»): 1. Кучер, 2. Девич, 3. Ко­ноп­лян­ка

Кривенко І. (агент ФІФА): 1. Ко­ноп­лян­ка, 2. Ярмоленко, 3. Девич

Кузнецов О. (екс-тренер збірної України U-17): 1. Ярмоленко, 2. Ко­ноп­лян­ка, 3. Девич

Кутєпов І. (футбольний експерт): 1. Ярмоленко, 2. Ко­ноп­лян­ка, 3. Девич

Леоненко В. (футбольний експерт): 1. Ротань, 2. Ко­ноп­лян­ка, 3. Едмар

Леонов І. (екс-тренер «Іллічівця»): 1. Селезньов, 2. Кучер, 3. Ротань

Макаров С. (виконавчий директор ПФЛ): 1. Ко­ноп­лян­ка, 2. Ярмоленко, 3. Зозуля

Маркевич М. (тренер «Металіста»): 1. Ко­ноп­лян­ка, 2. Кучер, 3. Девич

Мдінарадзе А. (президент «Ниви» Т.): 1. Ярмоленко, 2. Ко­ноп­лян­ка, 3. Ротань

Мелащенко О. (екс-гравець «Динамо»): 1. Ярмоленко, 2. Ко­ноп­лян­ка, 3. Зозуля

Нагорняк С. (футбольний експерт): 1. Ко­ноп­лян­ка, 2. Ярмоленко, 3. Зозуля

Стеценко А. (генеральний директор «Дніпра»): 1. Ко­ноп­лян­ка, 2. Ярмоленко, 3. Ротань

Стронціцький Б. (тренер воротарів «Карпат»): 1. Ярмоленко, 2. Ко­ноп­лян­ка, 3. Девич

Федоренко М. (тренер «Зірки»): 1. Ко­ноп­лян­ка, 2. Ярмоленко, 3. Девич

Федорчук О. (екс-тренер «Миколаєва»): 1. Ярмоленко, 2. Ко­ноп­лян­ка, 3. Хачериді

Чанцев А. (помічник тренера «Металурга» Зп): 1. Ярмоленко, 2. Ко­ноп­лян­ка, 3. Ротань

Шаран В. (тренер «Олександрії»): 1. Ко­ноп­лян­ка, 2. Ярмоленко, 3. Девич

Шуховцев І. (воротар «Металіста»): 1. Едмар, 2. Ко­ноп­лян­ка, 3. Девич

Яремченко В. (екс-тренер «Шахтаря»): 1. Ко­ноп­лян­ка, 2. Девич, 3. Ротань

ЖУРНАЛІСТИ

Баняс В. («УФ»): 1. Ярмоленко, 2. Девич, 3. Зозуля

Бебех Р. (ТК «2+2»): 1. Ярмоленко, 2. Ко­ноп­лян­ка, 3. Ротань

Бобир В. («УФ»): 1. Ко­ноп­лян­ка, 2. Ротань, 3. Тимощук

Бондаренко С. («УФ»): 1. Ко­ноп­лян­ка, 2. Ротань, 3. Ярмоленко

Брязгунов Ю. («Молодь України»): 1. Зозуля, 2. Ко­ноп­лян­ка, 3. Селезньов

Валерко А. (football.ua): 1. Ярмоленко, 2. Ко­ноп­лян­ка, 3. Зозуля

Вацко В. (ТК «Футбол»): 1. Ярмоленко, 2. Ко­ноп­лян­ка, 3. Ротань

Венгеров М. (football.ua): 1. Кучер, 2. Ротань, 3. Хачериді

Вербицький І. (ua.football.com): 1. Хачериді, 2. Ко­ноп­лян­ка, 3. Ярмоленко

Виговський О. («Говорить і показує Україна»): 1. Ко­ноп­лян­ка, 2. Ярмоленко, 3. Девич

Волков А. (football.ua): 1. Ротань, 2. Едмар, 3. Девич

Гнатюк В. (незалежний оглядач): 1. Ко­ноп­лян­ка, 2. Ярмоленко, 3. Ротань

Демян Є. («УФ»): 1. Ко­ноп­лян­ка, 2. Ротань, 3. Ярмоленко

Довгань К. (ua.football.com): 1. Ко­ноп­лян­ка, 2. Хачериді, 3. Девич

Іванов О. (football.ua): 1. Ярмоленко, 2. Зозуля, 3. Девич

Ісаєв А. (dynamomania.com): 1. Ярмоленко, 2. Ко­ноп­лян­ка, 3. Хачериді

Каратаєв М. (прес-аташе «Севастополя»): 1. Ярмоленко, 2. Ко­ноп­лян­ка, 3. Ротань

Карельський Є. («Київський вісник»): 1. Ярмоленко, 2. Девич, 3. Ко­ноп­лян­ка

Карман Ю. («Команда»): 1. Ярмоленко, 2. Ко­ноп­лян­ка, 3. Ротань

Кирієнко Р. («УФ»): 1. Ярмоленко, 2. Ко­ноп­лян­ка, 3. Девич

Кисельов Є. («Спорт-арена»): 1. Ярмоленко, 2. Девич, 3. Кучер

Кликов О. (прес-аташе «Металурга» Д): 1. Ко­ноп­лян­ка, 2. Ротань, 3. Кучер

Козирєв П. (прес-аташе «Зорі»): 1. Ярмоленко, 2. Ко­ноп­лян­ка, 3. Девич

Кравчук М. (ТК «Футбол»): 1. Ярмоленко, 2. Девич, 3. Ко­ноп­лян­ка

Крижевський В. («УФ»): 1. Хачериді, 2. Ротань, 3. Зозуля

Кроніх В. (dynamomania.com): 1. Ярмоленко, 2. Девич, 3. Ко­ноп­лян­ка

Кудирко А. («Вести»): 1. Ротань, 2. Ко­ноп­лян­ка, 3. Ярмоленко

Лапченко А. («Спорт-Экспресс»): 1. Ротань, 2. Ко­ноп­лян­ка, 3. Ярмоленко

Ляшенко Р. («Інтерфакс-Україна»): 1. Ярмоленко, 2. Ко­ноп­лян­ка, 3. Девич

Мармазов Р. (прес-аташе «Шахтаря»): 1. Ко­ноп­лян­ка, 2. Селезньов, 3. Кучер

Мартинов С. (прес-аташе «Чорноморця»): 1. Ко­ноп­лян­ка, 2. Девич, 3. Ротань

Москаленко Д. («11 канал»): 1. Ко­ноп­лян­ка, 2. Ярмоленко, 3. Ротань

Немировський Г. («Крымская правда»): 1. Ко­ноп­лян­ка, 2. Хачериді, 3. Ярмоленко

Нікуленко Д. (інфоцентр «Карпат»): 1. Ярмоленко, 2. Зозуля, 3. Хачериді

Новобранець В. («Команда»): 1. Ярмоленко, 2. Ко­ноп­лян­ка, 3. Хачериді

Озірний О. (football.ua): 1. Ярмоленко, 2. Ко­ноп­лян­ка, 3. Девич

Остронос Д. (прес-аташе «Іллічівця»): 1. Ко­ноп­лян­ка, 2. Девич, 3. Едмар

Палаєв А. (прес-аташе УПЛ): 1. Ко­ноп­лян­ка, 2. Ярмоленко, 3. Девич

Паук О. (galsports.com): 1. Ко­ноп­лян­ка, 2. Ротань, 3. Зозуля

Пількевич С. («Команда»): 1. Ярмоленко, 2. Девич, 3. Ко­ноп­лян­ка

Полховський С. (ТК «Динамо Київ ТВ»): 1. Ярмоленко, 2. Ко­ноп­лян­ка, 3. Девич

Пригорницький В. («Футбол»): 1. Девич, 2. Ко­ноп­лян­ка, 3. Кучер

Радовський Д. («Команда»): 1. Ярмоленко, 2. Ко­ноп­лян­ка, 3. Хачериді

Рєзнік М. (прес-аташе «Металурга» Зп): 1. Ко­ноп­лян­ка, 2. Девич, 3. Ярмоленко

Родіонов С. (прес-аташе «Металіста»): 1. Девич, 2. Едмар, 3. Кучер

Розанов Ю. (ТК «Футбол»): 1. Ко­ноп­лян­ка, 2. Ярмоленко, 3. Ротань

Сенишин Р. (прес-аташе «Говерли»): 1. Ко­ноп­лян­ка, 2. Ярмоленко, 3. Зозуля

Співаковський М. («Спорт-неделя»): 1. Ко­ноп­лян­ка, 2. Ротань, 3. Ярмоленко

Старинець О. (ТК «Динамо Київ ТВ»): 1. Ко­ноп­лян­ка, 2. Ярмоленко, 3. Хачериді

Сукманський О. (ТК «ХSPORT»): 1. Ко­ноп­лян­ка, 2. Ярмоленко, 3. Девич

Талимончик С. («УФ»): 1. Ротань, 2. Ярмоленко, 3. Ко­ноп­лян­ка

Талиновський Б. («Футбол»): 1. Ко­ноп­лян­ка, 2. Ярмоленко, 3. Ротань

Франков А. («Футбол»): 1. Ко­ноп­лян­ка, 2. Ярмоленко, 3. Девич

Францескевич Л. (pobeda.od.ua): 1. Девич, 2. Ярмоленко, 3. Ко­ноп­лян­ка

Циганик І. (ТК «2+2»): 1. Ко­ноп­лян­ка, 2. Девич, 3. Ярмоленко

Шахов А. («Футбол»): 1. Ко­ноп­лян­ка, 2. Ярмоленко, 3. Ротань

Швець С. (ua.football.com): 1. Хачериді, 2. Девич, 3. Ротань

Щербак В. (прес-аташе ПФЛ): 1. Ко­ноп­лян­ка, 2. Ярмоленко, 3. Зозуля

Яворський А. («Обозреватель»): 1. Девич, 2. Ко­ноп­лян­ка, 3. Ярмоленко

Яслік І. («Футбол»): 1. Девич, 2. Ротань, 3. Ко­ноп­лян­ка

УБОЛІВАЛЬНИКИ

Акрамов Д. (м. Рівне, логіст): 1. Ко­ноп­лян­ка, 2. Девич, 3. Кучер

Александров І. (м. Джанкой АР Крим, інженер): 1. Ярмоленко, 2. Гусєв, 3. Дедечко

Бакомейко А. (с. Лішня Рівненської обл., інженер): 1. Ко­ноп­лян­ка, 2. Ярмоленко, 3. Девич

Басамагін Д. (м. Олександрія Кіровоградської обл., студент): 1. Ярмоленко, 2. Ко­ноп­лян­ка, 3. Зозуля

Білоус В. (с. Петропавлівка Донецької обл., пенсіонер): 1. Ярмоленко, 2. Ко­ноп­лян­ка, 3. Девич

Врублевський О. (с. Буяни Волинської обл., учитель): 1. Ротань, 2. Хачериді, 3. Ко­ноп­лян­ка

Гаджега В. (м. Ужгород, журналіст): 1. Ярмоленко, 2. Едмар, 3. Зозуля

Глущук Є. (м. Нетішин Хмельницької обл., безробітний): 1. Ярмоленко, 2. Зозуля, 3. Федецький

Годенко Ю. (с. Колки Рівненської обл., інженер): 1. Ярмоленко, 2. Ко­ноп­лян­ка, 3. Ротань

Гончар Ф. (смт Петрове Кіровоградської обл., інженер): 1. Ярмоленко, 2. Едмар, 3. Кучер

Гуртовенко В. (с. П’ятигірське Харківської обл., бурильник): 1. Ярмоленко, 2. Девич, 3. Зозуля

Демянчук М. (м. Тальне Черкаської обл., машиніст насосних станцій): 1. Ко­ноп­лян­ка, 2. Девич, 3. Шевчук

Дюбенок М. (с. Чорний Ріг Чернігівської обл., учитель): 1. Ярмоленко, 2. Ко­ноп­лян­ка, 3. Кучер

Єдін Г. (с. Рацеве Черкаської обл., пенсіонер): 1. Девич, 2. Ярмоленко, 3. Ко­ноп­лян­ка

Карташов Ю. (м. Харків, безробітний): 1. Девич, 2. Ярмоленко, 3. Гусєв

Клим А. (с. Петрилів Івано-Франківської обл., студент): 1. Ко­ноп­лян­ка, 2. Ярмоленко, 3. Зозуля

Коляда В. (м. Ірпінь Київської обл., заст. зав. складом): 1. Ярмоленко, 2. Ко­ноп­лян­ка, 3. Девич

Комаров А. (м. Одеса, сисадмін): 1. Ярмоленко, 2. Шевчук, 3. Хомченовський

Кравець С. (м. Київ, працівник СНК): 1. Ярмоленко, 2. Ко­ноп­лян­ка, 3. Ротань

Крупа В. (м. Володимир-Волинський Волинської обл., викладач): 1. Ко­ноп­лян­ка, 2. Девич, 3. Ротань

Лаврінець Ю. (с. Олексіївка Сумської обл., пенсіонер МВС): 1. Ярмоленко, 2. Ко­ноп­лян­ка, 3. Девич

Левчук В. (с. Сокирниця Закарпатської обл., кочегар): 1. Ко­ноп­лян­ка, 2. Ярмоленко, 3. Ротань

Луцан М. (с. Старий Угринів Івано-Франківської обл., студент): 1. Ярмоленко, 2. Девич, 3. Ко­ноп­лян­ка

Майструк С. (м. Київ, логіст): 1. Ко­ноп­лян­ка, 2. Ярмоленко, 3. Ротань

Мараховський М. (м. Балаклія Харківської обл., закрійник): 1. Ко­ноп­лян­ка, 2. Ярмоленко, 3. Девич

Марголін І. (м. Керч АР Крим, пенсіонер): 1. Девич, 2. Ко­ноп­лян­ка, 3. Ярмоленко

Михайленко В. (м. Кіровськ Луганської обл., пенсіонер): 1. Девич, 2. Ярмоленко, 3. Селезньов

Нагірняк М. (смт Чечельник Вінницької обл., фотограф): 1. Ко­ноп­лян­ка, 2. Ярмоленко, 3. Девич

Немеш Г. (м. Свалява Закарпатської обл., учитель): 1. Ко­ноп­лян­ка, 2. Гусєв, 3. Зозуля

Нога Г. (м. Київ, науковець): 1. Ярмоленко, 2. Зозуля, 3. Федецький

Нямцу О. (м. Чернівці, водій): 1. Девич, 2. Зозуля, 3. Ярмоленко

Павленко І. (м. Запоріжжя, журналіст): 1. Ярмоленко, 2. Ко­ноп­лян­ка, 3. Зозуля

Павлюк М. (м. Херсон, музикант): 1. Едмар, 2. Федецький, 3. Зозуля

Панчишин Я. (м. Борщів Тернопільської обл., пенсіонер): 1. Ярмоленко, 2. Девич, 3. Ко­ноп­лян­ка

Присяжнюк В. (м. Малин Житомирської обл., накатник ПРМ): 1. Девич, 2. Зозуля, 3. Ко­ноп­лян­ка

Рудик В. (м. Кіровоград, учитель): 1. Ярмоленко, 2. Ко­ноп­лян­ка, 3. Кучер

Рябов В. (м. Суми, працівник банку): 1. Ярмоленко, 2. Едмар, 3. Ротань

Рябошапка В. (м. Олександрія Кіровоградської обл., пенсіонер): 1. Ко­ноп­лян­ка, 2. Ярмоленко, 3. Зозуля

Сабара Л. (м. Хирів Львівської обл., інженер): 1. Ко­ноп­лян­ка, 2. Ярмоленко, 3. Девич

Свєчнікова А. (м. Київ, менеджер): 1. Хачериді, 2. Тимощук, 3. Ярмоленко

Снопов С. (м. Керч АР Крим, журналіст): 1. Ко­ноп­лян­ка, 2. Хачериді, 3. Ротань

Стельмах М. (м. Знам’янка Кіровоградської обл., пенсіонер МВС): 1. Ярмоленко, 2. Ко­ноп­лян­ка, 3. Ротань

Столяр О. (с. Петрівське Київської обл., комплектувальник): 1. Ярмоленко, 2. Ко­ноп­лян­ка, 3. Девич

Таганський В. (смт Тарутине Одеської обл., спортивний журналіст): 1. Ярмоленко, 2. Зозуля, 3. Ко­ноп­лян­ка

Тимошенко В. (с. Курінь Чернігівської обл., водій): 1. Ярмоленко, 2. Ко­ноп­лян­ка, 3. Девич

Тимошенко І. (м. Лисичанськ Луганської обл., лікар): 1. Девич, 2. Ко­ноп­лян­ка, 3. Едмар

Тітієвський В. (м. Борщів Тернопільської обл., пенсіонер): 1. Ярмоленко, 2. Ротань, 3. Ко­ноп­лян­ка

Удовиченко С. (м. Київ, домогосподарка): 1. Ярмоленко, 2. Ко­ноп­лян­ка, 3. Ротань

Шеліванов В. (м. Нетішин Хмельницької обл., військовий пенсіонер): 1. Ярмоленко, 2. Ко­ноп­лян­ка, 3. Хачериді

Шкарупа Д. (м. Київ, менеджер): 1. Ярмоленко, 2. Ко­ноп­лян­ка, 3. Зозуля

 

УВЕСЬ РЕЄСТР

1. А. Ярмоленко («Динамо») — 283 очки (64 перших місць + 38 других + 15 третіх)

1. Є. Ко­ноп­лян­ка («Дніпро») — 283 (54+52+17)

3. М. Девич («Металіст») — 111 (12+22+31)

4. Р. Ротань («Дніпро») — 80 (9+12+29)

5. Р. Зозуля («Дніпро») — 37 (1+7+20)

6. Є. Хачериді («Динамо») — 35 (4+6+11)

7. О. Кучер («Шахтар») — 24 (3+2+11)

8. Г. Едмар («Металіст») — 23 (2+5+7)

9. Є. Селезньов («Дніпро») — 7 (1+1+2)

10. О. Гусєв («Динамо») — 5 (0+2+1)

11. А. Федецький («Дніпро») — 4 (0+1+2)

12. А. Тимощук («Баварія», Німеччина + «Зеніт», Росія) — 3 (0+1+1)

13. В. Шевчук («Шахтар») — 3 (0+1+1)

14. Д. Дедечко («Кривбас» + «Ворскла») — 1 (0+0+1)

15. Д. Хомченовський («Зоря») — 1 (0+0+1)

 

 

Андрій п’ятов  — воротар року!

ФАХІВЦІ

Ателькін С. (футбольний експерт): 1. П’ятов, 2. Бе­зо­тосний, 3. Бойко

Балан І. (помічник тренера «Іллічівця»): 1. Худ­жамов, 2. П’ятов, 3. Шовковський

Бальчос М. (президент ПФЛ): 1. П’ятов, 2. Бе­зо­тосний, 3. Худ­жамов

Беньо Ю. (екс-гравець «Карпат»): 1. П’ятов, 2. Коваль, 3. Бе­зо­тосний

Бєлик О. (екс-гравець «Шахтаря»): 1. Бойко, 2. П’ятов, 3. Худ­жамов

Білейчук А. (агент ФІФА): 1. Худ­жамов, 2. П’ятов, 3. Паньків

Блавацький Б. (помічник тренера «Волині»): 1. П’ятов, 2. Дишленкович, 3. Бе­зо­тосний

Бойцан О. (генеральний директор «Таврії»): 1. П’ятов, 2. Каніболоцький, 3. Худ­жамов

Бузник А. (директор Центру ліцензування ФФУ): 1. П’ятов, 2. Каніболоцький, 3. Бойко

Венглинський О. (футбольний експерт): 1. Худ­жамов, 2. Бе­зо­тосний, 3. Шовковський

Ветренников С. (начальник команди «Таврія»): 1. Худ­жамов, 2. Бе­зо­тосний, 3. Паньків

Вірт Ю. (тренер воротарів «Металурга» Д): 1. Шовковський, 2. П’ятов, 3. Худ­жамов

Волобуєв А. (екс-тренер «Сталі» А): 1. П’ятов, 2. Бе­зо­тосний, 3. Коваль

Гайдаш О. (футбольний експерт): 1. П’ятов, 2. Худ­жамов, 3. Шовковський

Глущенко А. (тренер воротарів «Чорноморця»): 1. Бе­зо­тосний, 2. Коваль, 3. П’ятов

Грачов В. (футбольний експерт): 1. П’ятов, 2. Худ­жамов, 3. Бе­зо­тосний

Гришко В. (екс-гравець «Чорноморця»): 1. П’ятов, 2. Бе­зо­тосний, 3. Шовковський

Дикий Є. (керівник спортивного департаменту УПЛ): 1. Худ­жамов, 2. П’ятов, 3. Бойко

Євтушенко В. (футбольний експерт): 1. П’ятов, 2. Шовковський, 3. Бойко

Керницький С. (генеральний директор «Чорноморця»): 1. Бе­зо­тосний, 2. Худ­жамов, 3. П’ятов

Ковалець С. (тренер молодіжної збірної України): 1. П’ятов, 2. Худ­жамов, 3. Коваль

Красников Є. (спортивний директор «Металіста»): 1. Дишленкович, 2. Худ­жамов, 3. П’ятов

Кривенко І. (агент ФІФА): 1. П’ятов, 2. Шовковський, 3. Худ­жамов

Кузнецов О. (екс-тренер збірної України U-17): 1. П’ятов, 2. Шовковський, 3. Бе­зо­тосний

Кутєпов І. (футбольний експерт): 1. П’ятов, 2. Дишленкович, 3. Худ­жамов

Леоненко В. (футбольний експерт): 1. П’ятов, 2. Бе­зо­тосний, 3. Шовковський

Леонов І. (екс-тренер «Іллічівця»): 1. Худ­жамов, 2. Бе­зо­тосний, 3. Паньків

Макаров С. (виконавчий директор ПФЛ): 1. П’ятов, 2. Бе­зо­тосний, 3. Худ­жамов

Маркевич М. (тренер «Металіста»): 1. П’ятов, 2. Дишленкович, 3. Худ­жамов

Мдінарадзе А. (президент «Ниви» Т.): 1. Шовковський, 2. П’ятов, 3. Худ­жамов

Мелащенко О. (екс-гравець «Динамо»): 1. П’ятов, 2. Бе­зо­тосний, 3. Бойко

Нагорняк С. (футбольний експерт): 1. Шовковський, 2. Бе­зо­тосний, 3. Бойко

Стеценко А. (генеральний директор «Дніпра»): 1. П’ятов, 2. Бойко, 3. Худ­жамов

Стронціцький Б. (тренер воротарів «Карпат»): 1. П’ятов, 2. Шовковський, 3. Горяїнов

Федоренко М. (тренер «Зірки»): 1. П’ятов, 2. Бе­зо­тосний, 3. Коваль

Федорчук О. (екс-тренер «Миколаєва»): 1. П’ятов, 2. Коваль, 3. Бе­зо­тосний

Чанцев А. (помічник тренера «Металурга» Зп): 1. П’ятов, 2. Коваль, 3. Бе­зо­тосний

Шаран В. (тренер «Олександрії»): 1. П’ятов, 2. Дишленкович, 3. Паньків

Шуховцев І. (воротар «Металіста»): 1. Худ­жамов, 2. Бойко, 3. Дишленкович

Яремченко В. (екс-тренер «Шахтаря»): 1. П’ятов, 2. Бе­зо­тосний, 3. Коваль

ЖУРНАЛІСТИ

Баняс В. («УФ»): 1. Шовковський, 2. Каніболоцький, 3. Дишленкович

Бебех Р. (ТК «2+2»): 1. Шовковський, 2. Бойко, 3. Бе­зо­тосний

Бобир В. («УФ»): 1. Бе­зо­тосний, 2. Горяїнов, 3. Паньків

Бондаренко С. («УФ»): 1. П’ятов, 2. Бе­зо­тосний, 3. Горяїнов

Брязгунов Ю. («Молодь України»): 1. Коваль, 2. Дишленкович, 3. П’ятов

Валерко А. (football.ua): 1. П’ятов, 2. Коваль, 3. Худ­жамов

Вацко В. (ТК «Футбол»): 1. Худ­жамов, 2. Бе­зо­тосний, 3. П’ятов

Венгеров М. (football.ua): 1. Худ­жамов, 2. Паньків, 3. Бе­зо­тосний

Вербицький І. (ua.football.com): 1. П’ятов, 2. Худ­жамов, 3. Шовковський

Виговський О. («Говорить і показує Україна»): 1. Бойко, 2. Бе­зо­тосний, 3. Шовковський

Волков А. (football.ua): 1. Горяїнов, 2. Худ­жамов, 3. Бе­зо­тосний

Гнатюк В. (незалежний оглядач): 1. П’ятов, 2. Бе­зо­тосний, 3. Бойко

Демян Є. («УФ»): 1. П’ятов, 2. Коваль, 3. Бе­зо­тосний

Довгань К. (ua.football.com): 1. Бе­зо­тосний, 2. П’ятов, 3. Худ­жамов

Іванов О. (football.ua): 1. Бе­зо­тосний, 2. Худ­жамов, 3. П’ятов

Ісаєв А. (dynamomania.com): 1. Шовковський, 2. П’ятов, 3. Бойко

Каратаєв М. (прес-аташе «Севастополя»): 1. Шовковський, 2. Бойко, 3. П’ятов

Карельський Є. («Київський вісник»): 1. П’ятов, 2. Бе­зо­тосний, 3. Шовковський

Карман Ю. («Команда»): 1. П’ятов, 2. Горяїнов, 3. Худ­жамов

Кирієнко Р. («УФ»): 1. П’ятов, 2. Коваль, 3. Бе­зо­тосний

Кисельов Є. («Спорт-арена»): 1. П’ятов, 2. Худ­жамов, 3. Шовковський

Кликов О. (прес-аташе «Металурга» Д): 1. Паньків, 2. П’ятов, 3. Худ­жамов

Козирєв П. (прес-аташе «Зорі»): 1. Шовковський, 2. Бойко, 3. П’ятов

Кравчук М. (ТК «Футбол»): 1. Бе­зо­тосний, 2. Шовковський, 3. Худ­жамов

Крижевський В. («УФ»): 1. Коваль, 2. Шовковський, 3. П’ятов

Кроніх В. (dynamomania.com): 1. Худ­жамов, 2. Бе­зо­тосний, 3. Шовковський

Кудирко А. («Вести»): 1. П’ятов, 2. Худ­жамов, 3. Коваль

Лапченко А. («Спорт-Экспресс»): 1. Худ­жамов, 2. Бе­зо­тосний, 3. П’ятов

Ляшенко Р. («Інтерфакс-Україна»): 1. Бойко, 2. Бе­зо­тосний, 3. П’ятов

Мармазов Р. (прес-аташе «Шахтаря»): 1. П’ятов, 2. Каніболоцький, 3. Бе­зо­тосний

Мартинов С. (прес-аташе «Чорноморця»): 1. Бе­зо­тосний, 2. П’ятов, 3. Дишленкович

Москаленко Д. («11 канал»): 1. Бойко, 2. Бе­зо­тосний, 3. Худ­жамов

Немировський Г. («Крымская правда»): 1. П’ятов, 2. Шовковський, 3. Худ­жамов

Нікуленко Д. (інфоцентр «Карпат»): 1. Бе­зо­тосний, 2. Бойко, 3. Паньків

Новобранець В. («Команда»): 1. П’ятов, 2. Горяїнов, 3. Худ­жамов

Озірний О. (football.ua): 1. Бе­зо­тосний, 2. Худ­жамов, 3. Коваль

Остронос Д. (прес-аташе «Іллічівця»): 1. Худ­жамов, 2. Бе­зо­тосний, 3. Каніболоцький

Палаєв А. (прес-аташе УПЛ): 1. П’ятов, 2. Худ­жамов, 3. Бойко

Паук О. (galsports.com): 1. Бойко, 2. П’ятов, 3. Худ­жамов

Пількевич С. («Команда»): 1. П’ятов, 2. Шовковський, 3. Горяїнов

Полховський С. (ТК «Динамо Київ ТВ»): 1. Шовковський, 2. П’ятов, 3. Коваль

Пригорницький В. («Футбол»): 1. П’ятов, 2. Бойко, 3. Коваль

Радовський Д. («Команда»): 1. П’ятов, 2. Худ­жамов, 3. Горяїнов

Рєзнік М. (прес-аташе «Металурга» Зп): 1. П’ятов, 2. Бе­зо­тосний, 3. Коваль

Родіонов С. (прес-аташе «Металіста»): 1. Дишленкович, 2. Горяїнов, 3. П’ятов

Розанов Ю. (ТК «Футбол»): 1. П’ятов, 2. Худ­жамов, 3. Бе­зо­тосний

Сенишин Р. (прес-аташе «Говерли»): 1. П’ятов, 2. Шовковський, 3. Худ­жамов

Співаковський М. («Спорт-неделя»): 1. Бойко, 2. Худ­жамов, 3. Бе­зо­тосний

Старинець О. (ТК «Динамо Київ ТВ»): 1. Шовковський, 2. Худ­жамов, 3. Коваль

Сукманський О. (ТК «ХSPORT»): 1. Бе­зо­тосний, 2. Бойко, 3. П’ятов

Талимончик С. («УФ»): 1. Горяїнов, 2. П’ятов, 3. Паньків

Талиновський Б. («Футбол»): 1. Шовковський, 2. Худ­жамов, 3. Бе­зо­тосний

Франков А. («Футбол»): 1. Худ­жамов, 2. Бе­зо­тосний, 3. Каніболоцький

Францескевич Л. (pobeda.od.ua): 1. Худ­жамов, 2. П’ятов, 3. Коваль

Циганик І. (ТК «2+2»): 1. Худ­жамов, 2. П’ятов, 3. Паньків

Шахов А. («Футбол»): 1. Шовковський, 2. П’ятов, 3. Худ­жамов

Швець С. (ua.football.com): 1. П’ятов, 2. Шовковський, 3. Бе­зо­тосний

Щербак В. (прес-аташе ПФЛ): 1. П’ятов, 2. Бе­зо­тосний, 3. Худ­жамов

Яворський А. («Обозреватель»): 1. Шов­ковський, 2. П’ятов, 3. Худ­жамов

Яслік І. («Футбол»): 1. Худ­жамов, 2. П’ятов, 3. Горяїнов

УБОЛІВАЛЬНИКИ

Акрамов Д. (м. Рівне, логіст): 1. Бе­зо­тосний, 2. П’ятов, 3. Паньків

Александров І. (м. Джанкой АР Крим, інженер): 1. Шовковський, 2. Бойко, 3. Бандура

Бакомейко А. (с. Лішня Рівненської обл., інженер): 1. П’ятов, 2. Шовковський, 3. Худ­жамов

Басамагін Д. (м. Олександрія Кіровоградської обл., студент): 1. Коваль, 2. Паньків, 3. Шовковський

Білоус В. (с. Петропавлівка Донець­кої обл., пенсіонер): 1. Шовковський, 2. П’ятов, 3. Бойко

Врублевський О. (с. Буяни Волинської обл., учитель): 1. Бе­зо­тосний, 2. Худ­жамов, 3. П’ятов

Гаджега В. (м. Ужгород, журналіст): 1. П’ятов, 2. Шовковський, 3. Худ­жамов

Глущук Є. (м. Нетішин Хмельницької обл., безробітний): 1. Шовковський, 2. Бе­зо­тосний, 3. Бойко

Годенко Ю. (с. Колки Рівненської обл., інженер): 1. П’ятов, 2. Дишленкович, 3. Коваль

Гончар Ф. (смт Петрове Кіровоградської обл., інженер): 1. Шовковський, 2. Худ­жамов, 3. Бойко

Гуртовенко В. (с. П’ятигірське Харківської обл., бурильник): 1. П’ятов, 2. Худ­жамов, 3. Бойко

Демянчук М. (м. Тальне Черкаської обл., машиніст насосних станцій): 1. П’ятов, 2. Бе­зо­тосний, 3. Худ­жамов

Дюбенок М. (с. Чорний Ріг Чернігівської обл., учитель): 1. П’ятов, 2. Коваль, 3. Бойко

Єдін Г. (с. Рацеве Черкаської обл., пенсіонер): 1. Шовковський, 2. П’ятов, 3. Худ­жамов

Карташов Ю. (м. Харків, безробітний): 1. Шовковський, 2. Дишленкович, 3. Горяїнов

Клим А. (с. Петрилів Івано-Франківської обл., студент): 1. Горяїнов, 2. Бойко, 3. П’ятов

Коляда В. (м. Ірпінь Київської обл., заст. зав. складом): 1. П’ятов, 2. Бе­зо­тосний, 3. Паньків

Комаров А. (м. Одеса, сисадмін): 1. Шовковський, 2. Бе­зо­тосний, 3. П’ятов

Кравець С. (м. Київ, працівник СНК): 1. П’ятов, 2. Худ­жамов, 3. Коваль

Крупа В. (м. Володимир-Волинський Волинської обл., викладач): 1. П’ятов, 2. Бойко, 3. Коваль

Лаврінець Ю. (с. Олексіївка Сумської обл., пенсіонер МВС): 1. Бе­зо­тосний, 2. П’ятов, 3. Бойко

Левчук В. (с. Сокирниця Закарпатської обл., кочегар): 1. Бе­зо­тосний, 2. П’ятов, 3. Дишленкович

Луцан М. (с. Старий Угринів Івано-Франківської обл., студент): 1. Шовковський, 2. Коваль, 3. Бойко

Майструк С. (м. Київ, логіст): 1. Бе­зо­тосний, 2. Горяїнов, 3. Шовковський

Мараховський М. (м. Балаклія Харківської обл., закрійник): 1. Худ­жамов, 2. П’ятов, 3. Бойко

Марголін І. (м. Керч АР Крим, пенсіонер): 1. П’ятов, 2. Худ­жамов, 3. Шовковський

Михайленко В. (м. Кіровськ Луганської обл., пенсіонер): 1. П’ятов, 2. Коваль, 3. Бе­зо­тосний

Нагірняк М. (смт Чечельник Вінницької обл., фотограф): 1. Горяїнов, 2. Коваль, 3. Бойко

Немеш Г. (м. Свалява Закарпатської обл., учитель): 1. Шовковський, 2. Коваль, 3. Паньків

Нога Г. (м. Київ, науковець): 1. Шовковський, 2. Бе­зо­тосний, 3. Бойко

Нямцу О. (м. Чернівці, водій): 1. Шовковський, 2. Паньків, 3. Коваль

Павленко І. (м. Запоріжжя, журналіст): 1. Шовковський, 2. Худ­жамов, 3. Бе­зо­тосний

Павлюк М. (м. Херсон, музикант): 1. Шовковський, 2. Коваль, 3. Бе­зо­тосний

Панчишин Я. (м. Борщів Тернопільської обл., пенсіонер): 1. П’ятов, 2. Шовковський, 3. Бойко

Присяжнюк В. (м. Малин Житомирської обл., накатник ПРМ): 1. П’ятов, 2. Горяїнов, 3. Бойко

Рудик В. (м. Кіровоград, учитель): 1. П’ятов, 2. Шовковський, 3. Бе­зо­тосний

Рябов В. (м. Суми, працівник банку): 1. Бе­зо­тосний, 2. Худ­жамов, 3. Шовковський

Рябошапка В. (м. Олександрія Кіровоградської обл., пенсіонер): 1. Коваль, 2. Бе­зо­тосний, 3. Шовковський

Сабара Л. (м. Хирів Львівської обл., інженер): 1. П’ятов, 2. Бе­зо­тосний, 3. Коваль

Свєчнікова А. (м. Київ, менеджер): 1. П’ятов, 2. Бе­зо­тосний, 3. Шовковський

Снопов С. (м. Керч АР Крим, журналіст): 1. П’ятов, 2. Худ­жамов, 3. Бойко

Стельмах М. (м. Знам’янка Кіровоградської обл., пенсіонер МВС): 1. Шовковський, 2. П’ятов, 3. Бе­зо­тосний

Столяр О. (с. Петрівське Київської обл., комплектувальник): 1. Шовковський, 2. Дишленкович, 3. Бе­зо­тосний

Таганський В. (смт Тарутине Одеської обл., спортивний журналіст): 1. П’ятов, 2. Бе­зо­тосний, 3. Шовковський

Тимошенко В. (с. Курінь Чернігівської обл., водій): 1. Бе­зо­тосний, 2. П’ятов, 3. Худ­жамов

Тимошенко І. (м. Лисичанськ Луганської обл., лікар): 1. П’ятов, 2. Худ­жамов, 3. Горяїнов

Тітієвський В. (м. Борщів Тернопільської обл., пенсіонер): 1. П’ятов, 2. Бе­зо­тосний, 3. Худ­жамов

Удовиченко С. (м. Київ, домогосподарка): 1. Бойко, 2. Бе­зо­тосний, 3. Шовковський

Шеліванов В. (м. Нетішин Хмельницької обл., військовий пенсіонер): 1. Шовковський, 2. Бе­зо­тосний, 3. Бойко

Шкарупа Д. (м. Київ, менеджер): 1. П’ятов, 2. Бе­зо­тосний, 3. Бойко

 

УВЕСЬ РЕЄСТР

1. А. П’ятов («Шахтар») — 275 очок (69 перших місць + 26 других + 16 третіх)

2. Д. Бе­зо­тосний («Чорноморець») — 151 (17+39+22)

3. О. Шовковський («Динамо») — 133 (29+14+18)

4. Р. Худ­жамов («Іллічівець») — 132 (17+26+29)

5. Д. Бойко («Динамо» + «Дніпро») — 67 (7+11+24)

6. М. Коваль («Динамо») — 54 (4+13+16)

7. О. Горяїнов («Металіст») — 31 (4+6+7)

8. В. Дишленкович («Металіст») — 26 (2+8+4)

9. Ю. Паньків («Металург» Д) — 20 (1+3+11)

10. А. Каніболоцький («Шахтар») — 10 (0+4+2)

11. О. Бандура («Металург» Д) — 1 (0+0+1)

 

 

Михайло Фоменко — тренер року!

ФАХІВЦІ

Ателькін С. (футбольний експерт): 1. Луческу, 2. Фоменко, 3. Григорчук

Балан І. (помічник тренера «Іллічівця»): 1. Фоменко, 2. Луческу, 3. Сачко

Бальчос М. (президент ПФЛ): 1. Фоменко, 2. Григорчук, 3. Рамос

Беньо Ю. (екс-гравець «Карпат»): 1. Маркевич, 2. Рамос, 3. Григорчук

Бєлик О. (екс-гравець «Шахтаря»): 1. Григорчук, 2. Луческу, 3. Фоменко

Білейчук А. (агент ФІФА): 1. Маркевич, 2. Севидов, 3. Павлов

Блавацький Б. (помічник тренера «Волині»): 1. Фоменко, 2. Кварцяний, 3. Маркевич

Бойцан О. (генеральний директор «Таврії»): 1. Фоменко, 2. Григорчук, 3. Рамос

Бузник А. (директор Центру ліцензування ФФУ): 1. Фоменко, 2. Луческу, 3. Маркевич

Венглинський О. (футбольний експерт): 1. Маркевич, 2. Фоменко, 3. Рамос

Ветренников С. (начальник команди «Таврія»): 1. Фоменко, 2. Маркевич, 3. Григорчук

Вірт Ю. (тренер воротарів «Металурга» Д): 1. Фоменко, 2. Рамос, 3. Луческу

Волобуєв А. (екс-тренер «Сталі» А): 1. Фоменко, 2. Маркевич, 3. Сачко

Гайдаш О. (футбольний експерт): 1. Фоменко, 2. Луческу, 3. Григорчук

Глущенко А. (тренер воротарів «Чорноморця»): 1. Григорчук, 2. Фоменко, 3. Маркевич

Грачов В. (футбольний експерт): 1. Фоменко, 2. Луческу, 3. Рамос

Гришко В. (екс-гравець «Чорноморця»): 1. Григорчук, 2. Фоменко, 3. Рамос

Дикий Є. (керівник спортивного департаменту УПЛ): 1. Григорчук, 2. Фоменко, 3. Сачко

Євтушенко В. (футбольний експерт): 1. Григорчук, 2. Фоменко, 3. Маркевич

Керницький С. (генеральний директор «Чорноморця»): 1. Григорчук, 2. Фоменко, 3. Луческу

Ковалець С. (тренер молодіжної збірної України): 1. Фоменко, 2. Маркевич, 3. Григорчук

Красников Є. (спортивний директор «Металіста»): 1. Фоменко, 2. Маркевич, 3. Луческу

Кривенко І. (агент ФІФА): 1. Фоменко, 2. Григорчук, 3. Маркевич

Кузнецов О. (екc-тренер збірної України U-17): 1. Фоменко, 2. Григорчук, 3. Маркевич

Кутєпов І. (футбольний експерт): 1. Фоменко, 2. Маркевич, 3. Григорчук

Леоненко В. (футбольний експерт): 1. Фоменко, 2. Маркевич, 3. Григорчук

Леонов І. (екс-тренер «Іллічівця»): 1. Фоменко, 2. Луческу, 3. Григорчук

Макаров С. (виконавчий директор ПФЛ): 1. Фоменко, 2. Григорчук, 3. Рамос

Маркевич М. (тренер «Металіста»): 1. Григорчук, 2. Фоменко, 3. Сачко

Мдінарадзе А. (президент «Ниви» Т.): 1. Фоменко, 2. Маркевич, 3. Григорчук

Мелащенко О. (екс-гравець «Динамо»): 1. Фоменко, 2. Рамос, 3. Григорчук

Нагорняк С. (футбольний експерт): 1. Фоменко, 2. Рамос, 3. Маркевич

Стеценко А. (генеральний директор «Дніпра»): 1. Фоменко, 2. Рамос, 3. Григорчук

Стронціцький Б. (тренер воротарів «Карпат»): 1. Маркевич, 2. Фоменко, 3. Севидов

Федоренко М. (тренер «Зірки»): 1. Фоменко, 2. Луческу, 3. Маркевич

Федорчук О. (екс-тренер «Миколаєва»): 1. Маркевич, 2. Григорчук, 3. Луческу

Чанцев А. (помічник тренера «Металурга» Зп): 1. Фоменко, 2. Маркевич, 3. Григорчук

Шаран В. (тренер «Олександрії»): 1. Фоменко, 2. Григорчук, 3. Павлов

Шуховцев І. (воротар «Металіста»): 1. Маркевич, 2. Григорчук, 3. Сачко

Яремченко В. (екс-тренер «Шахтаря»): 1. Фоменко, 2. Луческу, 3. Григорчук

ЖУРНАЛІСТИ

Баняс В. («УФ»): 1. Фоменко, 2. Маркевич, 3. Рамос

Бебех Р. (ТК «2+2»): 1. Фоменко, 2. Григорчук, 3. Блохін

Бобир В. («УФ»): 1. Фоменко, 2. Луческу, 3. Григорчук

Бондаренко С. («УФ»): 1. Фоменко, 2. Маркевич, 3. Луческу

Брязгунов Ю. («Молодь України»): 1. Маркевич, 2. Фоменко, 3. Кварцяний

Валерко А. (football.ua): 1. Фоменко, 2. Григорчук, 3. Маркевич

Вацко В. (ТК «Футбол»): 1. Фоменко, 2. Григорчук, 3. Маркевич

Венгеров М. (football.ua): 1. Григорчук, 2. Луческу, 3. Фоменко

Вербицький І. (ua.football.com): 1. Фоменко, 2. Григорчук, 3. Севидов

Виговський О. («Говорить і показує Україна»): 1. Фоменко, 2. Маркевич, 3. Григорчук

Волков А. (football.ua): 1. Григорчук, 2. Фоменко, 3. Маркевич

Гнатюк В. (незалежний оглядач): 1. Фоменко, 2. Луческу, 3. Григорчук

Демян Є. («УФ»): 1. Фоменко, 2. Григорчук, 3. Маркевич

Довгань К. (ua.football.com): 1. Фоменко, 2. Григорчук, 3. Сачко

Іванов О. (football.ua): 1. Фоменко, 2. Григорчук, 3. Павлов

Ісаєв А. (dynamomania.com): 1. Фоменко, 2. Рамос, 3. Григорчук

Каратаєв М. (прес-аташе «Севастополя»): 1. Сачко, 2. Фоменко, 3. Григорчук

Карельський Є. («Київський вісник»): 1. Фоменко, 2. Рамос, 3. Григорчук

Карман Ю. («Команда»): 1. Фоменко, 2. Рамос, 3. Григорчук

Кирієнко Р. («УФ»): 1. Фоменко, 2. Маркевич, 3. Луческу

Кисельов Є. («Спорт-арена»): 1. Фоменко, 2. Луческу, 3. Маркевич

Кликов О. (прес-аташе «Металурга» Д): 1. Фоменко, 2. Луческу, 3. Севидов

Козирєв П. (прес-аташе «Зорі»): 1. Фоменко, 2. Григорчук, 3. Сачко

Кравчук М. (ТК «Футбол»): 1. Григорчук, 2. Сачко, 3. Маркевич

Крижевський В. («УФ»): 1. Григорчук, 2. Сачко, 3. Фоменко

Кроніх В. (dynamomania.com): 1. Фоменко, 2. Григорчук, 3. Маркевич

Кудирко А. («Вести»): 1. Фоменко, 2. Григорчук, 3. Сачко

Лапченко А. («Спорт-Экспресс»): 1. Григорчук, 2. Рамос, 3. Павлов

Ляшенко Р. («Інтерфакс-Україна»): 1. Фоменко, 2. Рамос, 3. Григорчук

Мармазов Р. (прес-аташе «Шахтаря»): 1. Луческу, 2. Фоменко, 3. Григорчук

Мартинов С. (прес-аташе «Чорноморця»): 1. Григорчук, 2. Маркевич, 3. Фоменко

Москаленко Д. («11 канал»): 1. Рамос, 2. Фоменко, 3. Григорчук

Немировський Г. («Крымская правда»): 1. Фоменко, 2. Павлов, 3. Рамос

Нікуленко Д. (інфоцентр «Карпат»): 1. Фоменко, 2. Григорчук, 3. Севидов

Новобранець В. («Команда»): 1. Фоменко, 2. Григорчук, 3. Маркевич

Озірний О. (football.ua): 1. Фоменко, 2. Григорчук, 3. Рамос

Остронос Д. (прес-аташе «Іллічівця»): 1. Григорчук, 2. Маркевич, 3. Павлов

Палаєв А. (прес-аташе УПЛ): 1. Фоменко, 2. Григорчук, 3. Маркевич

Паук О. (galsports.com): 1. Фоменко, 2. Сачко, 3. Маркевич

Пількевич С. («Команда»): 1. Фоменко, 2. Григорчук, 3. Рамос

Полховський С. (ТК «Динамо Київ ТВ»): 1. Григорчук, 2. Фоменко, 3. Маркевич

Пригорницький В. («Футбол»): 1. Григорчук, 2. Рамос, 3. Фоменко

Радовський Д. («Команда»): 1. Фоменко, 2. Маркевич, 3. Григорчук

Рєзнік М. (прес-аташе «Металурга» Зп): 1. Фоменко, 2. Григорчук, 3. Сачко

Родіонов С. (прес-аташе «Металіста»): 1. Маркевич, 2. Григорчук, 3. Фоменко

Розанов Ю. (ТК «Футбол»): 1. Луческу, 2. Маркевич, 3. Григорчук

Сенишин Р. (прес-аташе «Говерли»): 1. Григорчук, 2. Луческу, 3. Рамос

Співаковський М. («Спорт-неделя»): 1. Фоменко, 2. Григорчук, 3. Сачко

Старинець О. (ТК «Динамо Київ ТВ»): 1. Григорчук, 2. Фоменко, 3. Рамос

Сукманський О. (ТК «ХSPORT»): 1. Фоменко, 2. Луческу, 3. Григорчук

Талимончик С. («УФ»): 1. Фоменко, 2. Григорчук, 3. Луческу

Талиновський Б. («Футбол»): 1. Фоменко, 2. Григорчук, 3. Маркевич

Франков А. («Футбол»): 1. Фоменко, 2. Григорчук, 3. Сачко

Францескевич Л. (pobeda.od.ua): 1. Григорчук, 2. Фоменко, 3. Сачко

Циганик І. (ТК «2+2»): 1. Маркевич, 2. Григорчук, 3. Кварцяний

Шахов А. («Футбол»): 1. Фоменко, 2. Григорчук, 3. Маркевич

Швець С. (ua.football.com): 1. Григорчук, 2. Фоменко, 3. Сачко

Щербак В. (прес-аташе ПФЛ): 1. Фоменко, 2. Григорчук, 3. Рамос

Яворський А. («Обозреватель»): 1. Фоменко, 2. Григорчук, 3. Сачко

Яслік І. («Футбол»): 1. Григорчук, 2. Фоменко, 3. Маркевич

УБОЛІВАЛЬНИКИ

Акрамов Д. (м. Рівне, логіст): 1. Григорчук, 2. Фоменко, 3. Маркевич

Александров І. (м. Джанкой АР Крим, інженер): 1. Фоменко, 2. Григорчук, 3. Маркевич

Бакомейко А. (с. Лішня Рівненської обл., інженер): 1. Фоменко, 2. Маркевич, 3. Григорчук

Басамагін Д. (м. Олександрія Кіровоградської обл., студент): 1. Фоменко, 2. Блохін, 3. Рамос

Білоус В. (с. Петропавлівка Донецька обл., пенсіонер): 1. Фоменко, 2. Маркевич, 3. Григорчук

Врублевський О. (с. Буяни Волинської обл., учитель): 1. Фоменко, 2. Рамос, 3. Григорчук

Гаджега В. (м. Ужгород, журналіст): 1. Маркевич, 2. Фоменко, 3. Луческу

Глущук Є. (м. Нетішин Хмельницької обл., безробітний): 1. Фоменко, 2. Маркевич, 3. Григорчук

Годенко Ю. (с. Колки Рівненської обл., інженер): 1. Фоменко, 2. Маркевич, 3. Григорчук

Гончар Ф. (смт Петрове Кіровоградської обл., інженер): 1. Фоменко, 2. Григорчук, 3. Маркевич

Гуртовенко В. (с. П’ятигірське Харківської обл., бурильник): 1. Фоменко, 2. Маркевич, 3. Григорчук

Демянчук М. (м. Тальне Черкаської обл., машиніст насосних станцій): 1. Маркевич, 2. Фоменко, 3. Григорчук

Дюбенок М. (с. Чорний Ріг Чернігівської обл., учитель): 1. Фоменко, 2. Григорчук, 3. Маркевич

Єдін Г. (с. Рацеве Черкаської обл., пенсіонер): 1. Фоменко, 2. Маркевич, 3. Рамос

Карташов Ю. (м. Харків, безробітний): 1. Фоменко, 2. Маркевич, 3. Григорчук

Клим А. (с. Петрилів Івано-Франківської обл., студент): 1. Фоменко, 2. Григорчук, 3. Маркевич

Коляда В. (м. Ірпінь Київської обл., заст. зав. складом): 1. Фоменко, 2. Григорчук, 3. Сачко

Комаров А. (м. Одеса, сисадмін): 1. Фоменко, 2. Григорчук, 3. Рамос

Кравець С. (м. Київ, працівник СНК): 1. Фоменко, 2. Григорчук, 3. Маркевич

Крупа В. (м. Володимир-Волинський Волинської обл., викладач): 1. Маркевич, 2. Фоменко, 3. Луческу

Лаврінець Ю. (с. Олексіївка Сумської обл., пенсіонер МВС): 1. Фоменко, 2. Григорчук, 3. Рамос

Левчук В. (с. Сокирниця Закарпатської обл., кочегар): 1. Маркевич, 2. Луческу, 3. Григорчук

Луцан М. (с. Старий Угринів Івано-Франківської обл., студент): 1. Фоменко, 2. Маркевич, 3. Григорчук

Майструк С. (м. Київ, логіст): 1. Рамос, 2. Маркевич, 3. Кварцяний

Мараховський М. (м. Балаклія Харківської обл., закрійник): 1. Фоменко, 2. Рамос, 3. Григорчук

Марголін І. (м. Керч АР Крим, пенсіонер): 1. Фоменко, 2. Маркевич, 3. Григорчук

Михайленко В. (м. Кіровськ Луганської обл., пенсіонер): 1. Фоменко, 2. Луческу, 3. Маркевич

Нагірняк М. (смт Чечельник Вінницької обл., фотограф): 1. Фоменко, 2. Григорчук, 3. Маркевич

Немеш Г. (м. Свалява Закарпатської обл., учитель): 1. Фоменко, 2. Маркевич, 3. Григорчук

Нога Г. (м. Київ, науковець): 1. Фоменко, 2. Маркевич, 3. Григорчук

Нямцу О. (м. Чернівці, водій): 1. Фоменко, 2. Маркевич, 3. Рамос

Павленко І. (м. Запоріжжя, журналіст): 1. Фоменко, 2. Сачко, 3. Севидов

Павлюк М. (м. Херсон, музикант): 1. Фоменко, 2. Маркевич, 3. Григорчук

Панчишин Я. (м. Борщів Тернопільської обл., пенсіонер): 1. Фоменко, 2. Маркевич, 3. Рамос

Присяжнюк В. (м. Малин Житомирської обл., накатник ПРМ): 1. Фоменко, 2. Маркевич, 3. Рамос

Рудик В. (м. Кіровоград, учитель): 1. Фоменко, 2. Маркевич, 3. Григорчук

Рябов В. (м. Суми, працівник банку): 1. Фоменко, 2. Григорчук, 3. Маркевич

Рябошапка В. (м. Олександрія Кіровоградської обл., пенсіонер): 1. Фоменко, 2. Григорчук, 3. Блохін

Сабара Л. (м. Хирів Львівської обл., інженер): 1. Фоменко, 2. Маркевич, 3. Григорчук

Свєчнікова А. (м. Київ, менеджер): 1. Блохін, 2. Маркевич, 3. Сачко

Снопов С. (м. Керч АР Крим, журналіст): 1. Фоменко, 2. Григорчук, 3. Сачко

Стельмах М. (м. Знам’янка Кіровоградської обл., пенсіонер МВС): 1. Фоменко, 2. Маркевич, 3. Григорчук

Столяр О. (с. Петрівське Київської обл., комплектувальник): 1. Маркевич, 2. Блохін, 3. Фоменко

Таганський В. (смт Тарутине Одеської обл., спортивний журналіст): 1. Фоменко, 2. Григорчук, 3. Кварцяний

Тимошенко В. (с. Курінь Чернігівської обл., водій): 1. Фоменко, 2. Григорчук, 3. Маркевич

Тимошенко І. (м. Лисичанськ Луганської обл., лікар): 1. Фоменко, 2. Маркевич, 3. Григорчук

Тітієвський В. (м. Борщів Тернопільської обл., пенсіонер): 1. Маркевич, 2. Фоменко, 3. Луческу

Удовиченко С. (м. Київ, домогосподарка): 1. Фоменко, 2. Григорчук, 3. Рамос

Шеліванов В. (м. Нетішин Хмельницької обл., військовий пенсіонер): 1. Фоменко, 2. Рамос, 3. Григорчук

Шкарупа Д. (м. Київ, менеджер): 1. Фоменко, 2. Рамос, 3. Луческу

 

УВЕСЬ РЕЄСТР

1. М. Фоменко (національна збірна України) — 373 очки (106 перших місць + 24 других + 7 третіх)

2. Р. Григорчук («Чорноморець») — 208 (22+48+46)

3. М. Маркевич («Металіст») — 151 (15+37+32)

4. Х. Рамос («Дніпро») — 57 (2+15+21)

5. М. Луческу («Шахтар») — 54 (3+17+11)

6. В. Сачко («Ворскла») — 28 (1+4+17)

7. О. Блохін («Динамо») — 9 (1+2+2)

8. М. Павлов («Іллічівець») — 7 (0+1+5)

9. О. Севидов («Говерла» + «Карпати») — 7 (0+1+5)

10. В. Кварцяний («Волинь») — 6 (0+1+4)

 

 

Хосе Ернесто Соса — легіонер року!

ФАХІВЦІ

Ателькін С. (футбольний експерт): 1. Срна, 2. Тейшейра, 3. Соса

Балан І. (помічник тренера «Іллічівця»): 1. Соса, 2. Срна, 3. Гуйє

Бальчос М. (президент ПФЛ): 1. Срна, 2. Хав’єр, 3. Тейшейра

Беньо Ю. (екс-гравець «Карпат»): 1. Мхитарян, 2. Соса, 3. Срна

Бєлик О. (екс-гравець «Шахтаря»): 1. Мхитарян, 2. Срна, 3. Тейшейра

Білейчук А. (агент ФІФА): 1. Соса, 2. Мхитарян, 3. Хав’єр

Блавацький Б. (помічник тренера «Волині»): 1. Мхитарян, 2. Соса, 3. Фонтанелло

Бойцан О. (генеральний директор «Таврії»): 1. Соса, 2. Рієра, 3. Срна

Бузник А. (директор Центру ліцензування ФФУ): 1. Соса, 2. Срна, 3. Фонтанелло

Венглинський О. (футбольний експерт): 1. Мхитарян, 2. Соса, 3. Фонтанелло

Ветренников С. (начальник команди «Таврія»): 1. Мхитарян, 2. Соса, 3. Тейшейра

Вірт Ю. (тренер воротарів «Металурга» Д): 1. Срна, 2. Тейшейра, 3. Мхитарян

Волобуєв А. (екс-тренер «Сталі» А): 1. Мхитарян, 2. Соса, 3. Джуліано

Гайдаш О. (футбольний експерт): 1. Соса, 2. Матеус, 3. Джуліано

Глущенко А. (тренер воротарів «Чорноморця»): 1. Хав’єр, 2. Фонтанелло, 3. Соса

Грачов В. (футбольний експерт): 1. Срна, 2. Мхитарян, 3. Соса

Гришко В. (екс-гравець «Чорноморця»): 1. Мхитарян, 2. Фонтанелло, 3. Гуйє

Дикий Є. (керівник спортивного департаменту УПЛ): 1. Срна, 2. Тейшейра, 3. Джуліано

Євтушенко В. (футбольний експерт): 1. Срна, 2. Хав’єр, 3. Соса

Керницький С. (генеральний директор «Чорноморця»): 1. Фонтанелло, 2. Хав’єр, 3. Мхитарян

Ковалець С. (тренер молодіжної збірної України): 1. Мхитарян, 2. Соса, 3. Срна

Красников Є. (спортивний директор «Металіста»): 1. Соса, 2. Хав’єр, 3. Гуйє

Кривенко І. (агент ФІФА): 1. Мхитарян, 2. Хав’єр, 3. Соса

Кузнецов О. (екс-тренер збірної України U-17): 1. Мхитарян, 2. Срна, 3. Ідейє

Кутєпов І. (футбольний експерт): 1. Мхитарян, 2. Хав’єр, 3. Соса

Леоненко В. (футбольний експерт): 1. Соса, 2. Срна, 3. Тейшейра

Леонов І. (екс-тренер «Іллічівця»): 1. Тейшейра, 2. Хав’єр, 3. Мхитарян

Макаров С. (виконавчий директор ПФЛ): 1. Срна, 2. Хав’єр, 3. Тейшейра

Маркевич М. (тренер «Металіста»): 1. Тайсон, 2. Моледо, 3. Матеус

Стеценко А. (генеральний директор «Дніпра»): 1. Мхитарян, 2. Соса, 3. Стрінич

Стронціцький Б. (тренер воротарів «Карпат»): 1. Соса, 2. Мхитарян, 3. Срна

Федоренко М. (тренер «Зірки»): 1. Срна, 2. Соса, 3. Хав’єр

Федорчук О. (екс-тренер «Миколаєва»): 1. Соса, 2. Срна, 3. Мхитарян

Чанцев А. (помічник тренера «Металурга» Зп): 1. Мхитарян, 2. Хав’єр, 3. Соса

Шаран В. (тренер «Олександрії»): 1. Соса, 2. Мхитарян, 3. Матеус

Шуховцев І. (воротар «Металіста»): 1. Соса, 2. Срна, 3. Хав’єр

Яремченко В. (екс-тренер «Шахтаря»): 1. Соса, 2. Мхитарян, 3. Хав’єр

ЖУРНАЛІСТИ

Баняс В. («УФ»): 1. Тейшейра, 2. Хав’єр, 3. Матеус

Бебех Р. (ТК «2+2»): 1. Соса, 2. Срна, 3. Тейшейра

Бобир В. («УФ»): 1. Срна, 2. Мхитарян, 3. Хав’єр

Бондаренко С. («УФ»): 1. Соса, 2. Мхитарян, 3. Срна

Брязгунов Ю. («Молодь України»): 1. Гуйє, 2. Джуліано, 3. Тейшейра

Валерко А. (football.ua): 1. Мхитарян, 2. Хав’єр, 3. Матеус

Вацко В. (ТК «Футбол»): 1. Соса, 2. Джуліано, 3. Срна

Венгеров М. (football.ua): 1. Срна, 2. Соса, 3. Джуліано

Вербицький І. (ua.football.com): 1. Соса, 2. Срна, 3. Джуліано

Виговський О. («Говорить і показує Україна»): 1. Срна, 2. Соса, 3. Хав’єр

Волков А. (football.ua): 1. Соса, 2. Мхитарян, 3. Срна

Гнатюк В. (незалежний оглядач): 1. Мхитарян, 2. Хав’єр, 3. Срна

Демян Є. («УФ»): 1. Мхитарян, 2. Соса, 3. Фонтанелло

Довгань К. (ua.football.com): 1. Срна, 2. Соса, 3. Фонтанелло

Іванов О. (football.ua): 1. Мхитарян, 2. Матеус, 3. Фонтанелло

Ісаєв А. (dynamomania.com): 1. Соса, 2. Матеус, 3. Хав’єр

Каратаєв М. (прес-аташе «Севастополя»): 1. Мхитарян, 2. Джуліано, 3. Ідейє

Карельський Є. («Київський вісник»): 1. Мхитарян, 2. Матеус, 3. Соса

Карман Ю. («Команда»): 1. Мхитарян, 2. Соса, 3. Хав’єр

Кирієнко Р. («УФ»): 1. Хав’єр, 2. Соса, 3. Срна

Кисельов Є. («Спорт-арена»): 1. Срна, 2. Мхитарян, 3. Соса

Кликов О. (прес-аташе «Металурга» Д): 1. Мораєс, 2. Срна, 3. Мхитарян

Козирєв П. (прес-аташе «Зорі»): 1. Матеус, 2. Джуліано, 3. Фонтанелло

Кравчук М. (ТК «Футбол»): 1. Тейшейра, 2. Мхитарян, 3. Соса

Крижевський В. («УФ»): 1. Мхитарян, 2. Ідейє, 3. Срна

Кроніх В. (dynamomania.com): 1. Мхитарян, 2. Хав’єр, 3. Соса

Кудирко А. («Вести»): 1. Соса, 2. Мхитарян, 3. Джуліано

Лапченко А. («Спорт-Экспресс»): 1. Соса, 2. Мхитарян, 3. Срна

Ляшенко Р. («Інтерфакс-Україна»): 1. Срна, 2. Тейшейра, 3. Соса

Мармазов Р. (прес-аташе «Шахтаря»): 1. Срна, 2. Тейшейра, 3. Соса

Мартинов С. (прес-аташе «Чорноморця»): 1. Мхитарян, 2. Фонтанелло, 3. Срна

Москаленко Д. («11 канал»): 1. Мхитарян, 2. Матеус, 3. Джуліано

Немировський Г. («Крымская правда»): 1. Кахріман, 2. Матеус, 3. Соса

Нікуленко Д. (інфоцентр «Карпат»): 1. Мхитарян, 2. Джуліано, 3. Соса

Новобранець В. («Команда»): 1. Соса, 2. Мхитарян, 3. Хав’єр

Озірний О. (football.ua): 1. Срна, 2. Соса, 3. Мхитарян

Остронос Д. (прес-аташе «Іллічівця»): 1. Тейшейра, 2. Мхитарян, 3. Хав’єр

Палаєв А. (прес-аташе УПЛ): 1. Мхитарян, 2. Соса, 3. Матеус

Паук О. (galsports.com): 1. Мхитарян, 2. Хав’єр, 3. Фонтанелло

Пількевич С. («Команда»): 1. Мхитарян, 2. Соса, 3. Тейшейра

Полховський С. (ТК «Динамо Київ ТВ»): 1. Соса, 2. Мхитарян, 3. Ідейє

Пригорницький В. («Футбол»): 1. Соса, 2. Хав’єр, 3. Мхитарян

Радовський Д. («Команда»): 1. Соса, 2. Гуйє, 3. Мхитарян

Рєзнік М. (прес-аташе «Металурга» Зп): 1. Соса, 2. Джуліано, 3. Хав’єр

Родіонов С. (прес-аташе «Металіста»): 1. Соса, 2. Хав’єр, 3. Гуйє

Розанов Ю. (ТК «Футбол»): 1. Срна, 2. Соса, 3. Азеведо

Сенишин Р. (прес-аташе «Говерли»): 1. Соса, 2. Срна, 3. Гуйє

Співаковський М. («Спорт-неделя»): 1. Соса, 2. Мхитарян, 3. Фонтанелло

Старинець О. (ТК «Динамо Київ ТВ»): 1. Соса, 2. Ідейє, 3. Матеус

Сукманський О. (ТК «ХSPORT»): 1. Мхитарян, 2. Срна, 3. Соса

Талимончик С. («УФ»): 1. Тейшейра, 2. Соса, 3. Мхитарян

Талиновський Б. («Футбол»): 1. Мхитарян, 2. Срна, 3. Соса

Франков А. («Футбол»): 1. Срна, 2. Соса, 3. Фонтанелло

Францескевич Л. (pobeda.od.ua): 1. Фонтанелло, 2. Соса, 3. Срна

Циганик І. (ТК «2+2»): 1. Соса, 2. Срна, 3. Матеус

Шахов А. («Футбол»): 1. Мхитарян, 2. Срна, 3. Матеус

Швець С. (ua.football.com): 1. Срна, 2. Соса, 3. Хав’єр

Щербак В. (прес-аташе ПФЛ): 1. Срна, 2. Хав’єр, 3. Тейшейра

Яворський А. («Обозреватель»): 1. Мхитарян, 2. Соса, 3. Тейшейра

Яслік І. («Футбол»): 1. Мхитарян, 2. Хав’єр, 3. Соса

УБОЛІВАЛЬНИКИ

Акрамов Д. (м. Рівне, логіст): 1. Мхитарян, 2. Матеус, 3. Тейшейра

Александров І. (м. Джанкой АР Крим, інженер): 1. Соса, 2. Тейшейра, 3. Матеус

Бакомейко А. (с. Лішня Рівненської обл., інженер): 1. Мхитарян, 2. Срна, 3. Соса

Басамагін Д. (м. Олександрія Кіровоградської обл., студент): 1. Матеус, 2. Джуліано, 3. Гуйє

Білоус В. (с. Петропавлівка Донецької обл., пенсіонер): 1. Мхитарян, 2. Соса, 3. Матеус

Врублевський О. (с. Буяни Волинської обл., учитель): 1. Соса, 2. Матеус, 3. Тейшейра

Гаджега В. (м. Ужгород, журналіст): 1. Срна, 2. Соса, 3. Джуліано

Глущук Є. (м. Нетішин Хмельницької обл., безробітний): 1. Хав’єр, 2. Соса, 3. Ідейє

Годенко Ю. (с. Колки Рівненської обл., інженер): 1. Соса, 2. Хав’єр, 3. Тейшейра

Гончар Ф. (смт Петрове Кіровоградської обл., інженер): 1. Соса, 2. Матеус, 3. Фонтанелло

Гуртовенко В. (с. П’ятигірське Харківської обл., бурильник): 1. Соса, 2. Тейшейра, 3. Мхитарян

Демянчук М. (м. Тальне Черкаської обл., машиніст насосних станцій): 1. Срна, 2. Соса, 3. Мхитарян

Дюбенок М. (с. Чорний Ріг Чернігівської обл., учитель): 1. Срна, 2. Джуліано, 3. Соса

Єдін Г. (с. Рацеве Черкаської обл., пенсіонер): 1. Соса, 2. Срна, 3. Мхитарян

Карташов Ю. (м. Харків, безробітний): 1. Соса, 2. Хав’єр, 3. Тейшейра

Клим А. (с. Петрилів Івано-Франківської обл., студент): 1. Соса, 2. Фонтанелло, 3. Джуліано

Коляда В. (м. Ірпінь Київської обл., заст. зав. складом): 1. Срна, 2. Тейшейра, 3. Мхитарян

Комаров А. (м. Одеса, сисадмін): 1. Фонтанелло, 2. Соса, 3. Тейшейра

Кравець С. (м. Київ, працівник СНК): 1. Хав’єр, 2. Матеус, 3. Джуліано

Крупа В. (м. Володимир-Волинський Волинської обл., викладач): 1. Срна, 2. Мхитарян, 3. Соса

Лаврінець Ю. (с. Олексіївка Сумської обл., пенсіонер МВС): 1. Соса, 2. Срна, 3. Мхитарян

Левчук В. (с. Сокирниця Закарпатської обл., кочегар): 1. Хав’єр, 2. Срна, 3. Соса

Луцан М. (с. Старий Угринів Івано-Франківської обл., студент): 1. Соса, 2. Срна, 3. Ідейє

Майструк С. (м. Київ, логіст): 1. Матеус, 2. Срна, 3. Тейшейра

Мараховський М. (м. Балаклія Харківської обл., закрійник): 1. Срна, 2. Соса, 3. Матеус

Марголін І. (м. Керч АР Крим, пенсіонер): 1. Соса, 2. Срна, 3. Тейшейра

Михайленко В. (м. Кіровськ Луганської обл., пенсіонер): 1. Мхитарян, 2. Тейшейра, 3. Соса

Нагірняк М. (смт Чечельник Вінницької обл., фотограф): 1. Мхитарян, 2. Тейшейра, 3. Матеус

Немеш Г. (м. Свалява Закарпатської обл., учитель): 1. Хав’єр, 2. Соса, 3. Тейшейра

Нога Г. (м. Київ, науковець): 1. Соса, 2. Хав’єр, 3. Тейшейра

Нямцу О. (м. Чернівці, водій): 1. Хав’єр, 2. Матеус, 3. Тейшейра

Павленко І. (м. Запоріжжя, журналіст): 1. Мхитарян, 2. Соса, 3. Джуліано

Павлюк М. (м. Херсон, музикант): 1. Соса, 2. Срна, 3. Фернандіньо

Панчишин Я. (м. Борщів Тернопільської обл., пенсіонер): 1. Срна, 2. Соса, 3. Матеус

Присяжнюк В. (м. Малин Житомирської обл., накатник ПРМ): 1. Соса, 2. Срна, 3. Тейшейра

Рудик В. (м. Кіровоград, учитель): 1. Срна, 2. Соса, 3. Матеус

Рябов В. (м. Суми, працівник банку): 1. Соса, 2. Хав’єр, 3. Джуліано

Рябошапка В. (м. Олександрія Кіровоградської обл., пенсіонер): 1. Матеус, 2. Джуліано, 3. Тейшейра

Сабара Л. (м. Хирів Львівської обл., інженер): 1. Соса, 2. Срна, 3. Мхитарян

Свєчнікова А. (м. Київ, менеджер): 1. Срна, 2. Матеус, 3. Фонтанелло

Снопов С. (м. Керч АР Крим, журналіст): 1. Соса, 2. Срна, 3. Матеус

Стельмах М. (м. Знам’янка Кіровоградської обл., пенсіонер МВС): 1. Срна, 2. Фонтанелло, 3. Мхитарян

Столяр О. (с. Петрівське Київської обл., комплектувальник): 1. Срна, 2. Хав’єр, 3. Беланда

Таганський В. (смт Тарутине Одеської обл., спортивний журналіст): 1. Мхитарян, 2. Тайсон, 3. Коста

Тимошенко В. (с. Курінь Чернігівської обл., водій): 1. Срна, 2. Соса, 3. Матеус

Тимошенко І. (м. Лисичанськ Луганської обл., лікар): 1. Срна, 2. Хав’єр, 3. Гуйє

Тітієвський В. (м. Борщів Тернопільської обл., пенсіонер): 1. Соса, 2. Тейшейра, 3. Матеус

Удовиченко С. (м. Київ, домогосподарка): 1. Гуйє, 2. Соса, 3. Срна

Шеліванов В. (м. Нетішин Хмельницької обл., військовий пенсіонер): 1. Хав’єр, 2. Мхитарян, 3. Джуліано

Шкарупа Д. (м. Київ, менеджер): 1. Срна, 2. Мхитарян, 3. Джуліано

 

УВЕСЬ РЕЄСТР

1. Х. Соса («Металіст») — 243 очки (49 перших місць + 36 других + 24 треті)

2. Г. Мхитарян («Шахтар») — 177 (41+19+16)

3. Д. Срна («Шахтар») — 172 (34+28+14)

4. К. Хав’єр («Металіст») — 87 (9+24+12)

5. А. Тейшейра («Шахтар») — 60 (5+11+23)

6. Матеус («Дніпро») — 54 (4+12+18)

7. Джуліано («Дніпро») — 32 (0+9+14)

8. П. Фонтанелло («Чорноморець») — 31 (3+5+12)

9. П. Гуйє («Металіст») — 15 (2+1+7)

10. Б. Ідейє («Динамо») — 9 (0+2+5)

11. Тайсон («Шахтар») — 5 (1+1+0)

12. Д. Кахріман («Таврія») — 3 (1+0+0)

13. Ж. Мораєс («Металург» Д) — 3 (1+0+0)

14. Р. Моледо («Металіст») — 2 (0+1+0)

15. С. Рієра («Чорноморець») — 2 (0+1+0)

16. М. Азеведо («Металіст») — 1 (0+0+1)

17. Ю. Беланда («Динамо») — 1 (0+0+1)

18. Д. Коста («Шахтар») — 1 (0+0+1)

19. І. Стрінич («Дніпро») — 1 (0+0+1)

20. Фернандіньо («Шахтар») — 1 (0+0+1)

 

Юрій Розанов — коментатор/телеведучий року!

 

ФАХІВЦІ

Ателькін С. (футбольний експерт): 1. Малиновський, 2. Розанов, 3. Вацко

Балан І. (помічник тренера «Іллічівця»): 1. —, 2. —, 3. —

Бальчос М. (президент ПФЛ): 1. Розанов, 2. Денисов, 3. Циганик

Беньо Ю. (екс-гравець «Карпат»): 1. Вацко, 2. Циганик, 3. Розанов

Бєлик О. (екс-гравець «Шахтаря»): 1. Розанов, 2. Денисов, 3. Шарафудинов

Білейчук А. (агент ФІФА): 1. Розанов, 2. Циганик, 3. Денисов

Блавацький Б. (помічник тренера «Волині»): 1. Вацко, 2. Циганик, 3. Моралес

Бойцан О. (генеральний директор «Таврії»): 1. Розанов, 2. Моралес, 3. Вацко

Бузник А. (директор Центру ліцензування ФФУ): 1. Розанов, 2. Малиновський, 3. Вацко

Венглинський О. (футбольний експерт): 1. Циганик, 2. Розанов, 3. Вацко

Ветренников С. (начальник команди «Таврія»): 1. Розанов, 2. Вацко, 3. —

Вірт Ю. (тренер воротарів «Металурга» Д): 1. Розанов, 2. Циганик, 3. Вацко

Волобуєв А. (екс-тренер «Сталі» А): 1. Циганик, 2. Розанов, 3. Моралес

Гайдаш О. (футбольний експерт): 1. Розанов, 2. Вацко, 3. Панасюк

Глущенко А. (тренер воротарів «Чорноморця»): 1. Розанов, 2. Вацко, 3. Моралес

Грачов В. (футбольний експерт): 1. Денисов, 2. Розанов, 3. Малиновський

Гришко В. (екс-гравець «Чорноморця»): 1. —, 2. —, 3. —

Дикий Є. (керівник спортивного департаменту УПЛ): 1. Розанов, 2. Вацко, 3. Малиновський

Євтушенко В. (футбольний експерт): 1. Розанов, 2. Вацко, 3. Панасюк

Керницький С. (генеральний директор «Чорноморця»): 1. Розанов, 2. Денисов, 3. Циганик

Ковалець С. (тренер молодіжної збірної України): 1. Малиновський, 2. Циганик, 3. Вацко

Красников Є. (спортивний директор «Металіста»): 1. Лобода, 2. Вацко, 3. Розанов

Кривенко І. (агент ФІФА): 1. Вацко, 2. Циганик, 3. Панасюк

Кузнецов О. (екс-тренер збірної України U-17): 1. Лобода, 2. Розанов, 3. Вацко

Кутєпов І. (футбольний експерт): 1. Циганик, 2. Вацко, 3. Денисов

Леоненко В. (футбольний експерт): 1. Розанов, 2. Вацко, 3. Моралес

Леонов І. (екс-тренер «Іллічівця»): 1. —, 2. —, 3. —

Макаров С. (виконавчий директор ПФЛ): 1. Розанов, 2. Денисов, 3. Циганик

Маркевич М. (тренер «Металіста»): 1. Розанов, 2. Циганик, 3. Вацко

Мдінарадзе А. (президент «Ниви» Т.): 1. Розанов, 2. Циганик, 3. Вацко

Мелащенко О. (екс-гравець «Динамо»): 1. Вацко, 2. Розанов, 3. Циганик

Нагорняк С. (футбольний експерт): 1. Циганик, 2. Розанов, 3. Лобода

Стеценко А. (генеральний директор «Дніпра»): 1. Розанов, 2. Вацко, 3. Циганик

Стронціцький Б. (тренер воротарів «Карпат»): 1. Вацко, 2. Циганик, 3. Розанов

Федоренко М. (тренер «Зірки»): 1. Циганик, 2. Розанов, 3. Вацко

Федорчук О. (екс-тренер «Миколаєва»): 1. Вацко, 2. Розанов, 3. Малиновський

Чанцев А. (помічник тренера «Металурга» Зп): 1. Вацко, 2. —, 3. —

Шаран В. (тренер «Олександрії»): 1. Розанов, 2. Моралес, 3. Вацко

Шуховцев І. (воротар «Металіста»): 1. Денисов, 2. Розанов, 3. Циганик

Яремченко В. (екс-тренер «Шахтаря»): 1. Розанов, 2. Малиновський, 3. Циганик

ЖУРНАЛІСТИ

Баняс В. («УФ»): 1. —, 2. —, 3. —

Бебех Р. (ТК «2+2»): 1. Вацко, 2. Циганик, 3. Денисов

Бобир В. («УФ»): 1. Малиновський, 2. Вацко, 3. Панасюк

Бондаренко С. («УФ»): 1. Циганик, 2. Денисов, 3. Розанов

Брязгунов Ю. («Молодь України»): 1. Вацко, 2. Моралес, 3. Шарафудинов

Валерко А. (football.ua): 1. —, 2. —, 3. —

Вацко В. (ТК «Футбол»): 1. —, 2. —, 3. —

Венгеров М. (football.ua): 1. Розанов 2. Вацко, 3. Моралес

Вербицький І. (ua.football.com): 1. Лобода, 2. Вацко, 3. Циганик

Виговський О. («Говорить і показує Україна»): 1. Вацко, 2. Розанов, 3. Тингаєв

Волков А. (football.ua): 1. Розанов, 2. Вацко, 3. Панасюк

Гнатюк В. (незалежний оглядач): 1. Вацко, 2. Розанов, 3. Лобода

Демян Є. («УФ»): 1. Циганик, 2. Розанов, 3. Лобода

Довгань К. (ua.football.com): 1. Лобода, 2. Розанов, 3. Вацко

Іванов О. (football.ua): 1. Вацко, 2. —, 3. —

Ісаєв А. (dynamomania.com): 1. Розанов, 2. Вацко, 3. Моралес

Каратаєв М. (прес-аташе «Севастополя»): 1. Розанов, 2. Циганик, 3. Денисов

Карельський Є. («Київський вісник»): 1. Розанов, 2. —, 3. —

Карман Ю. («Команда»): 1. Розанов, 2. Вацко, 3. Циганик

Кирієнко Р. («УФ»): 1. Малиновський, 2. Розанов, 3. Панасюк

Кисельов Є. («Спорт-арена»): 1. —, 2. —, 3. —

Кликов О. (прес-аташе «Металурга» Д): 1. Малиновський, 2. Розанов, 3. Циганик

Козирєв П. (прес-аташе «Зорі»): 1. Вацко, 2. Розанов, 3. Шарафудинов

Кравчук М. (ТК «Футбол»): 1. —, 2. —, 3. —

Крижевський В. («УФ»): 1. Моралес, 2. Денисов, 3. Тингаєв

Кроніх В. (dynamomania.com): 1. Розанов, 2. Вацко, 3. Моралес

Кудирко А. («Вести»): 1. Вацко, 2. Розанов, 3. Панасюк

Лапченко А. («Спорт-Экспресс»): 1. Вацко, 2. Розанов, 3. Панасюк

Ляшенко Р. («Інтерфакс-Україна»): 1. Вацко, 2. Розанов, 3. Моралес

Мармазов Р. (прес-аташе «Шахтаря»): 1. Розанов, 2. Денисов, 3. Малиновський

Мартинов С. (прес-аташе «Чорноморця»): 1. Розанов, 2. Малиновський, 3. Вацко

Москаленко Д. («11 канал»): 1. Розанов, 2. —, 3. —

Немировський Г. («Крымская правда»): 1. Розанов, 2. —, 3. —

Нікуленко Д. (інфоцентр «Карпат»): 1. Вацко, 2. Розанов, 3. Циганик

Новобранець В. («Команда»): 1. Розанов, 2. Вацко, 3. Шарафудинов

Озірний О. (football.ua): 1. Вацко, 2. Моралес, 3. Лобода

Остронос Д. (прес-аташе «Іллічівця»): 1. Вацко, 2. Розанов, 3. Денисов

Палаєв А. (прес-аташе УПЛ): 1. —, 2. —, 3. —

Паук О. (galsports.com): 1. Шарафудинов, 2. Моралес, 3. Малиновський

Пількевич С. («Команда»): 1. Розанов, 2. Вацко, 3. Циганик

Полховський С. (ТК «Динамо Київ ТВ»): 1. Моралес, 2. Циганик, 3. Вацко

Пригорницький В. («Футбол»): 1. Розанов, 2. Моралес, 3. Лобода

Радовський Д. («Команда»): 1. Розанов, 2. Малиновський, 3. Вацко

Рєзнік М. (прес-аташе «Металурга» Зп): 1. Вацко, 2. Тингаєв, 3. Панасюк

Родіонов С. (прес-аташе «Металіста»): 1. Розанов, 2. Лобода, 3. Циганик

Розанов Ю. (ТК «Футбол»): 1. Вацко, 2. Панасюк, 3. Михайлюк

Сенишин Р. (прес-аташе «Говерли»): 1. Розанов, 2. Вацко, 3. Тингаєв

Співаковський М. («Спорт-неделя»): 1. Тингаєв, 2. Вацко, 3. Розанов

Старинець О. (ТК «Динамо Київ ТВ»): 1. Панасюк, 2. Вацко, 3. Моралес

Сукманський О. (ТК «ХSPORT»): 1. Лобода, 2. Денисов, 3. Тингаєв

Талимончик С. («УФ»): 1. Лобода, 2. Шарафудинов, 3. Тингаєв

Талиновський Б. («Футбол»): 1. Розанов, 2. Вацко, 3. Панасюк

Франков А. («Футбол»): 1. Вацко, 2. Панасюк, 3. Тингаєв

Францескевич Л. (pobeda.od.ua): 1. Розанов, 2. Вацко, 3. Малиновський

Циганик І. (ТК «2+2»): 1. Бебех, 2. —, 3. —

Шахов А. («Футбол»): 1. Розанов, 2. Вацко, 3. —

Швець С. (ua.football.com): 1. Вацко, 2. Розанов, 3. Моралес

Щербак В. (прес-аташе ПФЛ): 1. Розанов, 2. Денисов, 3. Циганик

Яворський А. («Обозреватель»): 1. Тингаєв, 2. Розанов, 3. Панасюк

Яслік І. («Футбол»): 1. —, 2. —, 3. —

УБОЛІВАЛЬНИКИ

Акрамов Д. (м. Рівне, логіст): 1. Вацко, 2. —, 3. —

Александров І. (м. Джанкой АР Крим, інженер): 1. Розанов, 2. Бебех, 3. Кадємін

Бакомейко А. (с. Лішня Рівненської обл., інженер): 1. Циганик, 2. Денисов, 3. Розанов

Басамагін Д. (м. Олександрія Кіровоградської обл., студент): 1. Розанов, 2. Вацко, 3. Денисов

Білоус В. (с. Петропавлівка Донецька обл., пенсіонер): 1. Циганик, 2. Вацко, 3. Розанов

Врублевський О. (с. Буяни Волинської обл., учитель): 1. Розанов, 2. Циганик, 3. Моралес

Гаджега В. (м. Ужгород, журналіст): 1. Вацко, 2. Лобода, 3. Шарафудинов

Глущук Є. (м. Нетішин Хмельницької обл., безробітний): 1. Розанов, 2. Циганик, 3. Бебех

Годенко Ю. (с. Колки Рівненської обл., інженер): 1. Циганик, 2. Денисов, 3. Лобода

Гончар Ф. (смт Петрове Кіровоградської обл., інженер): 1. Малиновський, 2. Вацко, 3. Денисов

Гуртовенко В. (с. П’ятигірське Харківської обл., буpильник): 1. Циганик, 2. Денисов, 3. Моралес

Демянчук М. (м. Тальне Черкаської обл., машиніст насосних станцій): 1. Розанов, 2. Денисов, 3. Тингаєв

Дюбенок М. (с. Чорний Ріг Чернігівської обл., учитель): 1. Вацко, 2. Розанов, 3. Моралес

Єдін Г. (с. Рацеве Черкаської обл., пенсіонер): 1. Циганик, 2. Вацко, 3. Малиновський

Карташов Ю. (м. Харків, безробітний): 1. Бебех, 2. Панасюк, 3. Вацко

Клим А. (с. Петрилів Івано-Франківської обл., студент): 1. Вацко, 2. Моралес, 3. Розанов

Коляда В. (м. Ірпінь Київської обл., заст. зав. складом): 1. Розанов, 2. Циганик, 3. Вацко

Комаров А. (м. Одеса, сисадмін): 1. Бебех, 2. Циганик, 3. Тингаєв

Кравець С. (м. Київ, працівник СНК): 1. Панасюк, 2. Тингаєв, 3. Вацко

Крупа В. (м. Володимир Волинський Волинської обл., викладач): 1. —, 2. —, 3. —

Лаврінець Ю. (с. Олексіївка Сумської обл., пенсіонер МВС): 1. Вацко, 2. Циганик, 3. Панасюк

Левчук В. (с. Сокирниця Закарпатської обл., кочегар): 1. Циганик, 2. Вацко, 3. Денисов

Луцан М. (с. Старий Угринів Івано-Франківської обл., студент): 1. Циганик, 2. Вацко, 3. Розанов

Майструк С. (м. Київ, логіст): 1. Циганик, 2. Лобода, 3. —

Мараховський М. (м. Балаклія Харківської обл., закрійник): 1. Циганик, 2. Вацко, 3. Розанов

Марголін І. (м. Керч АР Крим, пенсіонер): 1. Циганик, 2. Вацко, 3. Денисов

Михайленко В. (м. Кіровськ Луганської обл., пенсіонер): 1. Вацко, 2. Циганик, 3. Денисов

Нагірняк М. (смт Чечельник Вінницької обл., фотограф): 1. Денисов, 2. Вацко, 3. Циганик

Немеш Г. (м. Свалява Закарпатської обл., учитель): 1. Розанов, 2. Кравчук, 3. Бебех

Нога Г. (м. Київ, науковець): 1. Бебех, 2. Вацко, 3. Панасюк

Нямцу О. (м. Чернівці, водій): 1. Розанов, 2. Вацко, 3. Бебех

Павленко І. (м. Запоріжжя, журналіст): 1. Панасюк, 2. Розанов, 3. Вацко

Павлюк М. (м. Херсон, музикант): 1. Вацко, 2. Панасюк, 3. Тингаєв

Панчишин Я. (м. Борщів Тернопільської обл., пенсіонер): 1. Циганик, 2. Денисов, 3. Вацко

Присяжнюк В. (м. Малин Житомирської обл., накатник ПРМ): 1. Циганик, 2. Денисов, 3. Розанов

Рудик В. (м. Кіровоград, учитель): 1. Циганик, 2. Денисов, 3. Золотогорський

Рябов В. (м. Суми, працівник банку): 1. —, 2. —, 3. —

Рябошапка В. (м. Олександрія Кіровоградської обл., пенсіонер): 1. Циганик, 2. Вацко, 3. Денисов

Сабара Л. (м. Хирів Львівської обл., інженер): 1. Вацко, 2. Циганик, 3. Панасюк

Свєчнікова А. (м. Київ, менеджер): 1. Денисов, 2. Лобода, 3. Панасюк

Снопов С. (м. Керч АР Крим, журналіст): 1. Циганик, 2. Вацко, 3. Моралес

Стельмах М. (м. Знам’янка Кіровоградської обл., пенсіонер МВС): 1. Циганик, 2. Розанов, 3. Вацко

Столяр О. (с. Петрівське Київської обл., комплектувальник): 1. Вацко, 2. Лобода, 3. Панасюк

Таганський В. (смт Тарутине Одеської обл., спортивний журналіст): 1. Денисов, 2. Розанов, 3. Моралес

Тимошенко В. (с. Курінь Чернігівської обл., водій): 1. Денисов, 2. Циганик, 3. Розанов

Тимошенко І. (м. Лисичанськ Луганської обл., лікар): 1. Шарафудинов, 2. Вацко, 3. Панасюк

Тітієвський В. (м. Борщів Тернопільської обл., пенсіонер): 1. Панасюк, 2. Циганик, 3. Вацко

Удовиченко С. (м. Київ, домогосподарка): 1. Денисов, 2. Вацко, 3. Моралес

Шеліванов В. (м. Нетішин Хмельницької обл., військовий пенсіонер): 1. Циганик, 2. Розанов, 3. Вацко

Шкарупа Д. (м. Київ, менеджер): 1. Вацко, 2. Циганик, 3. Розанов

 

УВЕСЬ РЕЄСТР

1. Ю. Розанов (ТК «Футбол») — 215 очок (48+29+13)

2. В. Вацко (ТК «Футбол») — 200 (33+39+23)

3. І. Циганик (ТК «2+2») — 131 (24+22+15)

4. О. Денисов (ТК «Футбол») — 64 (7+16+11)

5. С. Панасюк (ТК «Футбол») — 37 (4+4+17)

6. Р. Моралес (ТК «Футбол») — 36 (2+7+16)

7. О. Лобода (ТК «2+2») — 34 (6+5+6)

8. А. Малиновський (ТК «Футбол») — 33 (6+4+7)

9. Р. Бебех (ТК «2+2») — 19 (4+2+3)

10. О. Тингаєв (ТК «Інтер») — 19 (2+2+9)

11. В. Шарафудинов (ТК «Футбол») — 13 (2+1+5)

12. М. Кравчук (ТК «Футбол») — 2 (0+1+0)

13. О. Золотогорський (ТК «2+2») — 1 (0+0+1)

14. Р. Кадємін (ТК «Інтер») — 1 (0+0+1)

15. О. Михайлюк (ТК «Футбол») — 1 (0+0+1)

 

Примітка. Експерт ТК «Футбол» Юрій Розанов наполіг на тому, що дві професії — коментатора та телеведучого — є надто різними, щоби змішувати їх воєдино, тому його вибір утворюють винятково представники першого «амплуа».

X