Кравець перейде в інший турецький клуб: джерело розповіло подробиці

Переглядів 561
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Кравець перейде в інший турецький клуб: джерело розповіло подробиці
Артем Кравець. Фото: Google
33-річний Артем Кравець продовжить кар’єру з Ґьозтепе. Раніше український нападник виступав у Туреччині за Сакар'яспор, Кайсеріспор та Коньяспор.

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Кравець, який на початку нинішнього року розірвав контракт із Сакар'яспором, найближчим часом підпише угоду із іншим турецьким клубом.

За інформацією Sport.ua, про завершення трансферу 33-річного Кравця готується оголосити Ґьозтепе – клуб, який виступає у Першій лізі турецького футболу.

Наразі Ґьозтепе активно контактує із Кравцем та його представниками, й український форвард виявляє інтерес до співпраці з цим клубом.

Кравець із 2018 року виступає у Туреччині. За цей час він встиг пограти за Кайсеріспор, Коньяспор та Сакар'яспор. До слова, за Сакар'яспор український нападник зіграв півроку, але у семи матчах так і не відзначився жодною результативною дією.

Що стосується Ґьозтепе, то ця команда на даний момент з 24 очками в активі знаходиться на 11 місці в турнірній таблиці Першої ліги Туреччини.