Кривбас обіграв Зорю завдяки голу в дев'ятку Капіча: Вернидуб переміг свою колишню команду

Переглядів 1500
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
Кривбас обіграв Зорю завдяки голу в дев'ятку Капіча: Вернидуб переміг свою колишню команду
Кривбас проти Зорі. Фото: УПЛ
У матчі 20-го туру чемпіонату України криворізький Кривбас зустрічався з луганською Зорею. Перемогу святкували господарі поля. Єдиний гол на свій рахунок записав Капич.

Кривбасу сьогодні потрібно було перемагати, щоб нав'язати боротьбу ФК Олександрія за п'яте місце в турнірній таблиці, яке дає можливість зіграти в єврокубках.  А Зоря прагне не підпустити до себе Динамо, яке йде на четвертій сходинці, і наблизитися до лідерів чемпіонату України - Шахтаря і Дніпра-1. Тому гра була важлива для обох команд.

Перша половина зустрічі пройшла в рівній боротьбі, але за мінімуму небезпечних моментів, ні підопічні Патріка ван Леувена, ні футболісти Юрія Вернидуба не змогли забити хоча б один гол. 

Обидві команди розуміли, що ціна помилки може стати фатальною в сьогоднішній грі, і воліли грати обережно. У першому таймі точно.

Відмітимо, що свого часу Вернидуб тренував Зорю та вигравав бронзові нагороди чемпіонату.

На 50-й хвилині другого тайму Капіч скористався своїм моментом, обіграв Батагова і вивів Кривбас уперед. Це вже третій гол боснійця за криворізьку команду.

У час, що залишився, жодна з команд не зуміла більше відзначитися голами. 

Фінальний свисток зафіксував перемогу Кривбасу над Зорею з рахунком 1:0.

У наступному туру команда Юрія Вернидуба на виїзді зіграє з Минаєм. Гра запланована на 14 квітня. Зоря наступного дня протистоятиме Дніпру-1.