Кривбас продає квитки на гру з Шахтарем: відома фантастична ціна білетів на матч УПЛ

Переглядів 866
автор Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
Кривбас продає квитки на гру з Шахтарем: відома фантастична ціна білетів на матч УПЛ
Богдан Сарнавський та Анатолій Трубін. Фото: колаж Кривбас
Кривбас відкрив продаж квитків на домашній матч 17-го туру чемпіонату України проти донецького Шахтаря, який відбудеться у Кривому Розі завтра, 12 березня.

Кривбас відкрив продаж квитків на домашній поєдинок проти Шахтаря на стадіоні «Гірник». Ціна складає п'ять тисяч гривень. Про це повідомила прес-служба криворізького клубу.

Згідно з регламентом, на стадіоні під час матчу може перебувати не більше 280 осіб, включаючи футболістів, тренерів та обслуговуючий персонал. Таку норму прийнято з міркувань безпеки під час повномасштабної війни в Україні.

Кривбас звернувся до УПЛ із проханням передати клубу 15 місць із квоти організації та отримав позитивну відповідь. Ще п'ять місць із своєї квоти виділили криворіжці. Таким чином, у продаж надійшло 20 квитків на матч Кривбас – Шахтар.

Кривбас планує виручити сто тисяч гривень від реалізації квитків та перерахувати цю суму до благодійного фонду «Трибуна Героїв», який допомагає сім'ям ультрас, які загинули на війні.

Матч 17-го туру чемпіонату України між Кривбасом та Шахтарем відбудеться на криворізькому стадіоні «Гірник» завтра, 12 березня, і розпочнеться о 14:00.