«Кривбасу треба 10 разів подумати, перед тим як лізти у конкуренцію»: джерело назвало бюджет Полісся в УПЛ

Переглядів 2259
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
4 голоси
«Кривбасу треба 10 разів подумати, перед тим як лізти у конкуренцію»: джерело назвало бюджет Полісся в УПЛ
Пилип Будківський. Фото: ФК Полісся
Житомирське Полісся, яке наступного сезону зіграє у дебютному у своїй історії розіграші української Прем'єр-ліги має не тільки амбітні плани, але й бюджет та умови.

У неділю, 25 червня, Полісся оголосило про підписання чергового новачка, яким став захисник Динамо. Це вже четвертий літній трансфер від дебютанта УПЛ. 

Повідомляється, що житомирський клуб має всі умови, щоб у наступному сезоні посісти місце в п'ятірці найкращих команд ліги.

«З тими фінансовими ресурсами, з якими Полісся вийшло на ринок цього міжсезоння, вони легко можуть переграти потенційних конкурентів за те саме п'яте місце».

Зазначається, що умови, які пропонуються новачкам житомирян значно краще ніж у клубів-конкурентів за цих футболістів на трансферному ринку.

«Коли чую інформацію про умови новачків Полісся, я розумію -  Ворсклі, Олександрії чи Кривбасу треба буде 10 разів подумати перед тим, як лізти у пряму конкуренцію за якогось гравця. Поки що не кажу про клуби 1-4 місця. Поки що...».

Геннадій Буткевич. Фото: ФК Полісся

Амбітні плани керівництва клубу, яке заявляло про наміри потрапити в єврокубки, підкріплюються солідним бюджетом.

«За підсумком розмов із багатьма менеджерами нашого футболу, роблю висновок, що бюджет Полісся на перший сезон в УПЛ може сягати 10 млн доларів. Що дійсно дуже багато і що може бути третім-четвертим бюджетом серед клубів УПЛ», - написав журналіст Володимир Звєров у власному телеграм-каналі.