Кривцов купив квитки українцям на матч MLS: екс-захисник Шахтаря відзначився дебютним голом у цій зустрічі

Переглядів 772
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
Кривцов купив квитки українцям на матч MLS: екс-захисник Шахтаря відзначився дебютним голом у цій зустрічі
Сергій Кривцов у Інтері Маямі. Фото: Інтер Маямі
31-річний український футболіст Сергій Кривцов придбав для українських фанатів квитки на матч MLS з Монреалем Імпакт. У цьому поєдинку українцю вдалося вперше забити за команду з Флоріди.

Український захисник Інтера Маямі Сергій Кривцов купив українцям квитки на матч першого туру MLS проти Монреаля Імпакт (2:0). Про це повідомляє журналіст Іан Гест.

«Кривцов сказав мені, що придбав близько двадцяти квитків для місцевих українських фанатів. Було дуже особливим, що вони підтримували його, коли він забив свій перший гол у MLS у своєму дебютному матчі за Інтер Маямі», – написав журналіст Іан Гест у себе в твіттері.

Також телеведучий передав слова Кривцова, який поділився враженнями від першого матчу за Інтер Маямі.

«Кривцов каже, що грати перед фанами було здорово. Він говорить, що було чудово, бо вдалося хоч на мить забути про ситуацію в Україні», - додав Гест.

У дебютній грі за Інтер Маямі Кривцову вдалося відзначитися голом у першому таймі, а його команда виграла зустріч з рахунком 2:0.

Додамо, що в MLS сезон-2023 розпочався 25 лютого і триватиме він до 21 жовтня. 

Зазначимо також, що в поточному сезоні Кривцов встиг за Шахтар зіграти 11 поєдинків, в яких він результативними діями не відзначався.