Кривцов став свідком феєричної гри з дублем Мессі і серією пенальті: Інтер Маямі вийшов у 1/4 фіналу Кубку Ліг

Переглядів 2079
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
2 голоси
Кривцов став свідком феєричної гри з дублем Мессі і серією пенальті: Інтер Маямі вийшов у 1/4 фіналу Кубку Ліг
Сергій Кривцов та Ліонель Мессі. Фото: Getty Images
Інтер Маямі, за який виступають Сергій Кривцов та Ліонель Мессі, у матчі 1/8 фіналу Кубку Ліг програвав Далласу 1:3 і 2:4, але виграв по пенальті і пройшов далі.

У понеділок, сьомого серпня Інтер Маямі зіграв матчі 1/8 фіналу Кубку ліг проти Далласу, в якому переміг у серії пенальті (5:3) після вольової нічиї із рахунком 4:4.

Український центральний захисник Сергій Кривцов та нова зірка американського футболу Ліонель Мессі відіграли повні матчі без замін.

По ходу зустрічі Інтер двічі поступався у два м'ячі – 1:3 та 2:4 – але в підсумку зміг відігратися. Багато в чому це сталося завдяки Мессі, який забив двічі (6', 85') та ще один раз після його подачі суперник зрізів м'яч у свої ворота.

Також першими результативними передачами за клуб із Маямі відзначився капітан збірної Іспанії Жорді Альба – він асистував на перший гол аргентинця (6') та на м'яч Беньяміна Кремачі (65').

У серії післяматчевих пенальті Маямі виграв із рахунком 5:3, а перші два удари успішно реалізували Мессі та Серхіо Бускетс.

Після цієї перемоги Інтер забезпечив собі участь у чвертьфіналі Кубку ліг. Суперник наразі не відомий.

  • Кривцов провів за Інтер Маямі вже 24 матчі у всіх турнірах і забив один гол.
  • Контракт українського захисника з американським клубом чинний до кінця 2024 року.