Кривцов віддав гольовий пас зі своєї половини поля: відома оцінка українця за переможний матч Інтер Маямі

Переглядів 6920
Дмитро Котков Дмитро Котков
4 голоси
Кривцов віддав гольовий пас зі своєї половини поля: відома оцінка українця за переможний матч Інтер Маямі
Кривцов із партнерами святкують гол. Фото: Google
Інтер Маямі може виграти перший титул у сезоні. Команда українця Сергій Кривцова розгромила Філадельфію Юніон, а екс-захисник Шахтаря отримав середній бал.

Інтер Маямі аргентинця Ліонеля Мессі та українця Сергія Кривцова в яскравому стилі вийшов до фіналу Кубка ліг.

У півфінальному матчі команда з Маямі обіграла Філадельфію Юніон з впевненим рахунком 4:1. У складі команди Девіда Бекхема забивали Хосеф Мартінес, Ліонель Мессі, Жорді Альба та Давід Руїс. 

Український захисник Інтер Маямі Сергій Кривцов відіграв весь матч і зробив результативний пас на Мартінеса, який після шикарної передачі зі своєї половини поля забив перший м’яч у матчі на третій хвилині. Лео Мессі на цей раз відзначився зі Інтер красивим голом з дальньої відстані.

Відео голу Мессі та асиста Кривцова можна подивитися в телеграм-каналі FanDay.net.

Від порталу статистики AiScore Кривцов, який відіграв весь матч, отримав оцінку 6,7. Мессі поставили 8,6 балів, а найкращим став Мартінес, який забив м'яч та віддав асист. Венесуелець отримав оцінку 8,7.

  • В іншому півфіналі Кубку ліг Нешвілл здолав Монтеррей із рахунком 2:0. 
  • В ніч на 20 серпня відбудуться матч за третє місце Філадельфія - Монтеррей (початок о 01.00 за Києвом) та фінал Нешвілл – Інтер Маямі (початок о 04.00).
  • Для Кривцова, а також екс-футболістів Барселони Мессі, Альби і Бускетса це може бути перший трофей у складі американської команди.