Кривцов залишився без головного тренера: Бекхем не стерпів останнього місця і звільнив друга з Інтер Маямі

Переглядів 1920
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
2 голоси
Кривцов залишився без головного тренера: Бекхем не стерпів останнього місця і звільнив друга з Інтер Маямі
Філ Невілл та Сергй Кривцов. Фото: ФК Інтер Маямі
Інтер Маямі, в складі якого виступає захисник національної збірної України Сергій Кривцов, оголосив про відставку тренера Філа Невіла та його помічника.

У п'ятницю, 2 червня, Інтер Маямі офіційно оголосив про звільнення наставника команди Філа Невілла. Разом з головним тренером був звільнений і його помічник Джейсон Крайс.

Виконувати обов'язки наставника тимчасово буде Хав’єр Моралес, який був у тренерському штабі Невілла. Також в команді залишиться помічник Дарен Пауелл, тренер воротарів Себастьян Сах та аналітик Алек Скотт.

«Ми є і завжди були амбітним клубом. Іноді шлях до зростання включає важкі рішення, і сьогодні настав один із таких моментів. Ми вдячні Філу за відданість і наполегливість, які він привніс в Інтер Маямі. Його позитивний внесок закладено в нашу командну культуру, і він представляв наш клуб з класом і гідністю», - цитує офіційний сайт Інтер Маямі слова керівного власника Хорхе Маса.

Невілл очолював Інтер Маямі з січня 2021 року.

Разом з командою 49-річний англієць провів 90 ігор:

  • 36 перемог,
  • 11 нічиїх,
  • 43 поразки. 

Після 15 турів команда, в якій грає український захисник Сергій Кривцов, йде на останньому місці в Східній Конференції МЛС. Клуб здобув п'ять перемог та зазнав 10 поразок, маючи різницю м'ячів 14:19.

Схоже, останньою краплею для керівництва Інтер Маямі стала вчорашня поразка від Нью-Йорка Ред Буллс. 32-річний український захисник провів на полі 90 хвилин і був замінений наприкінці гри на сина Невілла - Гарві.

Варто зазначити, що власник клубу Девід Бекхем разом з Філом Невіллом провели 275 матчів (з 1995 по 2005) у складі Манчестер Юнайтед та збірної Англії. 

  • Кривцов перейшов до Інтера Маямі взимку на правах вільного агента.
  • У складі команди українець провів 14 матчів та забив один гол.
  • Контракт Сергія з клубом чинний до 31 грудня 2024 з опцією продовження ще на один рік.