Куди перейде Малиновський? Відомий інсайдер остаточно назвав новий клуб хавбека збірної України

Переглядів 829
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Куди перейде Малиновський? Відомий інсайдер остаточно назвав новий клуб хавбека збірної України
Руслан Малиновський. Фото: ФК Марсель
Український центральний півзахисник французького Марселя Руслан Малиновський схоже остаточно визначився, в який клуб перейду до закінчення літнього трансферного вікна.

Півзахисник французького Марселя та збірної України Руслан Малиновський готується приєднатися до італійського клубу Дженоа. Це інформацію опублікував італійський інсайдер Ніколо Скіра.

Угода між сторонами вже остаточно узгоджена, проте фінансові деталі трансферу поки що не розголошуються. Раніше надходили відомості про те, що Малиновський розглядав інші варіанти, такі як перехід у Монцу або Болонью, і навіть висловлював певний сумнів з приводу переходу в Дженоа.

Проте, ймовірно, 30-річний українець таки прийняв рішення спробувати себе в новому виклику і вирушити до складу новачка Серії А.

Цей перехід стане значною подією, як самого Малиновського, так футбольної спільноти. Очікується, що він зробить свій внесок у розвиток та зміцнення Дженоа, а також продовжить представляти Україну на світовій арені футболу.

  • За підсумками минулого сезону в Серії А Болонья і Монца посіли дев’яте і 11-те підсумкові місця відповідно. Дженоа піднялася в еліту із Серії В.
  • У складі Марселя українець провів 23 поєдинки: два голи, одна результативна передача.
  • Контракт Руслана з французьким клубом чинний до 30 червня 2026 року.
  • До Марселя Малиновський перейшов з італійської Аталанти, за яку виступав з 2019 по 2023 рік: 143 гри, 30 голів та 28 результативних передач.
  • У сезоні 2020/2021 українець став найкращим асистентом Серії А: 12 результативних передач.
  • Transfermarkt оцінює вартість ймовірного трансферу українця в 15 мільйонів євро.