Кудрівка готується до Другої ліги: головний тренер та його помічник – про трансфери, збори та трансляції матчів

Переглядів 891
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
3 голоси
Кудрівка готується до Другої ліги: головний тренер та його помічник – про трансфери, збори та трансляції матчів
ФК Кудрівка зразка 2022/2023 рр. Фото: ФК Кудрівка
Головний тренер Кудрівки Сергій Даценко та його помічник Павло Щедраков стали гостями українського радіо «Чернігівська хвиля» та розповіли про останні новини своєї команди.

Наставник новачка Другої ліги Сергій Даценко запевнив, що посилення в його команді перед стартом нового сезону обов’язково буде. Хоча й точкове. В першу чергу Кудрівка шукає досвідченого голкіпера та нападника.

Вже зараз відомо, що в захисника Олександра Руденка та півзахисника Володимира Зубашівського закінчилися орендні угоди з ФК Черніговом і вони повернуться до Кудрівки. Запевнив Даценко.

Зараз на перегляді в клубі з чернігівщини перебуває багато гравців, зокрема й аматори, які зможуть посилити команду та стати професіональними футболістами. Додав Павло Щедраков.

Збори команди, які триватимуть з 1-го по 29-те липня включно, пройдуть у Чернігові на арені «Юність». Товариські матчі – в Чернігові або Київській області. Вся інша інфраструктура клубу знаходиться у селі Кудрівка (Сосницька селищна громада).

Перший матч команди в Другій лізі пройде 5-6 серпня, але календаря поки не затверджений. 

Матчі Кудрівки в новому сезоні можна буде дивитися на ютуб-каналі ПФЛ, але це питання ще не вирішене остаточно. Також Кудрівка буде транслювати свої матчі на власному ютуб-каналі.