Кухаревич і його зарплата у Суонсі: журналіст назвав суму, яку буде отримувати український нападник

Переглядів 3055
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
2 голоси
Кухаревич і його зарплата у Суонсі: журналіст назвав суму, яку буде отримувати український нападник
Микола Кухаревич. Фото: Суонсі
Нападник молодіжної збірної України Микола Кухаревич перейшов до англійського Суонсі. Журналіст Ендрю Тодос назвав суму, яку клуб Чемпіоншипу буде платити українцю.

Нещодавно стало офіційно відомо, що український нападник Микола Кухаревич змінив французький Труа на англійський Суонсі, підписавши контракт за схемою 3+1.

Журналіст та автор блогу Zorya Londonsk Ендрю Тодос у коментарі для сайту FanDay.net поділився інформацією про те, яку зарплатню буде отримувати українець у новому клубі.

«Можна припустити, що зарплата Кухаревича в Суонсі складе 10-15 тисяч фунтів на місяць».

Також експерт висловився щодо перспектив Кухаревича у Англії.

«Цей трансфер виглядає логічним з точки зору розвитку кар'єри Кухаревича. Якщо заб'є 10-15 голів, це може привернути увагу до Миколи більш заможних клубів Чемпіоншипа або самому піднятися з клубом у Прем'єр-лігу».

Окрім цього, журналіст прокоментував порівняння українця з легендарним іспанським форвардом та знайшов більш точну альтернативу.

«Фанати Суонсі вже порівнюють Кухаревича з Фернандо Льоренте, але це не зовсім коректно, адже іспанець був ортодоксальним форвардом, який чіплявся за м'ячі на другому поверсі.

Микола у деяких епізодах проявляє себе, як Довбик, коли той непогано працює з м'ячем і може протиснути суперників у чужому штрафному майданчику», – сказав Тодос для FanDay.net.

  • В минулому сезоні Кухаревич на правах оренди виступав у шотландському Хіберніані. За 15 зіграних матчів він встиг забити п'ять голів та віддати одну результативну передачу.
  • Портал Transfermarkt оцінює вартість українського гравця у 500 тисяч євро.
  • Нападник також виступає у складі молодіжної збірної України (U-21), де Кухаревич зіграв 17 поєдинків і забив в них три голи.
  • Суонсі посів десяте місце в минулому сезону англійського Чемпіоншипу.
  • Труа, з якого викупили футболіста, за підсумками кампанії 2022-2023 посів 19 сходинку у французькій Лізі 1 та вилетів.