Кухаревич отримав другу найкращу оцінку за матч чемпіонату Шотландії: українець вийшов на заміну та забив гол

Переглядів 482
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Кухаревич отримав другу найкращу оцінку за матч чемпіонату Шотландії: українець вийшов на заміну та забив гол
Микола Кухаревич. Фото: Google
21-річний український форвард Микола Кухаревич відзначився голом за Гіберніан в матчі шотландського Прем'єршіпа. Українець отримав відзнаку від порталу WhoScored за свою гру в зустрічі з Данді Юнайтед.

Дев'ятого квітня в рамках 31 туру шотландського Прем'єршіпа Гіберніан українця Миколи Кухаревича грав на виїзді з Данді Юнайтед.

Український форвард залишився в запасі і вийшов на поле на 58 хвилині, коли його команда програвала 0:1. І вже на 70 хвилині 21-річний нападник записав до свого активу ефектний гол, зрівнявши рахунок. 

Та Данді на 90 хвилині з пенальті ще раз забив у ворота гостей. Більше голів у цій зустрічі не було, а тому Данді виграв у Гіберніана з рахунком 2:1.

Від порталу статистики WhoScored Кухаревич отримав оцінку 7,1. Це другий найкращий бал у складі Гіберніана. Вище оцінку, а саме 7,3, отримав тільки Ньюелл.

Гіберніан після чотириматчевої серії з поразок посідає в чемпіонаті Шотландії шосте місце, маючи в своєму активі 40 балів.

Зазначимо, що права на Кухаревича належать французькому Труа. За шотландську команду він грає на правах оренди. У поточному сезоні Микола зіграв за Гіберніан 14 матчів, в яких він забив п'ять м'ячів та віддав один асист.