Кулач відзначився черговим голом: колишній форвард Динамо за п’ять матчів забив більше, ніж за півтора роки перебування в Києві

Переглядів 971
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Кулач відзначився черговим голом: колишній форвард Динамо за п’ять матчів забив більше, ніж за півтора роки перебування в Києві
Владислав Кулач. Фото: Динамо
Колишній форвард Динамо Владислав Кулач забив черговий гол у складі Зірі в чемпіонаті Азербайджану. Цього разу від українця постраждав Карабах (2:2) у 31-му турі.

Владислав Кулач забив гол у ворота Карабаху у виїзному поєдинку 31-го туру чемпіонаті Азербайджану.

Українець вийшов у цій грі на заміну на 55-й хвилині, коли його команда поступалася 0:2. Однак спершу на 62-й хвилині один гол відіграв партнер Кулача Хаміду Кейта, а ще через три хвилини сам українець зрівняв рахунок.

Зазначимо, що цей гол став уже другим для Кулача в п'яти матчах за Зірю. Попередній він забив у минулому турі чемпіонату у ворота Сабаїла (3:1) вдома.

Нагадаємо, що Кулач з Динамо перебрався до Азербайджану минулого зимового трансферного вікна на правах вільного агента. Динамо гравець належав із літа 2021 року. За цей час він зіграв тільки в семи матчах і забив один гол.

Зіря після 31 зіграного матчу посідає п'яте місце в турнірній таблиці місцевої першості. Від третього Нефтчі, яке перебуває в зоні єврокубків, команду Кулача відділяють цілих 18 пунктів.