«Ласкаво просимо, брате»: Стерлінг, Маунт та інші зірки Челсі відреагували на пост Мудрика в інстаграмі

Переглядів 775
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Ласкаво просимо, брате»: Стерлінг, Маунт та інші зірки Челсі відреагували на пост Мудрика в інстаграмі
Михайло Мудрик. Фото: Челсі
Рахім Стерлінг, Мейсон Маунт та інші футболісти Челсі лайками та коментарями підтримали публікацію українського таланта у нього на сторінці в інстаграмі.

Український вінгер Михайло Мудрик, який вже встиг потренуватися з Челсі, у себе в інстаграмі звернувся до фанатів лондонської команди.

«Не можу дочекатися початку. Приходьте робити Лондон синім», – написав Мудрик у себе в інстаграмі.

Своїми лайками та коментарями відреагували на пост Мудрика офіційна сторінка Челсі, а також лідери лондонської команди Рахім Стерлінг та Мейсон Маунт.

Окрім того, залишили свої лайки та коментарі інші гравці Челсі, а саме Чуквуемека та Ріс Джеймс, який написав «Ласкаво просимо, брате». Те ж саме написав американський воротар Гейбріел Слоніна. Чалоба залишив коментар «Давай працювати». А екс-одноклубник по Шахтарю Артем Бондаренко написав «Мрії здійснюються».

Челсі на даний момент з 28 очками в активі знаходиться на десятому місці в турнірній таблиці Прем’єр-ліги Англії. Додамо, що вже 21 січня лондонці зіграють на виїзді з Ліверпулем в рамках центрального матчу АПЛ (початок зустрічі о 14:30). 

У першій частині цього сезону Михайло Мудрик зіграв за Шахтар 18 поєдинків, у яких він відзначився десятьма голами та вісьмома асистами.

X