Легенда донецького Металурга Яя Туре працевлаштувався в Європі: продовжить кар’єру тренера у відомому клубі

Переглядів 979
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
Легенда донецького Металурга Яя Туре працевлаштувався в Європі: продовжить кар’єру тренера у відомому клубі
Яя Туре. Фото: Google
40-річний Яя Туре працюватиме асистентом головного тренера в бельгійському Стандарді. Після періоду роботи в Тоттенгемі івуарієць знайшов собі нову команду.

Екс-півзахисник донецького Металурга та ряда європейських грандів Яя Туре знайшов нові місце роботи. Знаменитий івуарієць працюватиме в тренерському штабі бельгійського Стандарда асистентом Карла Хофкенса.

«Я радий повідомити, що я візьму на себе роль помічника тренера в Стандарді. Для мене велика честь приєднатися до клубу, і я з нетерпінням чекаю співпраці з головним тренером Карлом Хофкенсом! Давай зробимо це», – написав Яя Туре у себе в твіттері.

Попереднім місцем роботи Туре була Академія лондонського Тоттенгема. Також у 2021 році івуаірєць працював тренером у донецькому Олімпіку.

  • В якості футболіста легенда збірної Кот-д'Івуару грав за бельгійський Беверен, донецький Металург, грецький Олімпіакос, французький Монако, каталонську Барселону, англійський Манчестер Сіті та китайський Циндао Хайню.
  • Стандард у сезоні 22/23 посів сьоме місце в турнірній таблиці чемпіонату Бельгії і залишився без єврокубків на наступну кампанію.