Легенда Шахтаря подав до суду на бразильський клуб: стали відомі причини такого рішення

Переглядів 1459
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
Легенда Шахтаря подав до суду на бразильський клуб: стали відомі причини такого рішення
Жадсон. Фото: ФК Шахтар
Колишній півзахисник донецького Шахтаря Жадсон подав до суду на клуб третього бразильського дивізіону Віторія із Салвадора. Бразильський хавбек має намір стягнути грошову компенсацію.

39-річний Жадсон вимагає виплатити компенсацію за достроковий розрив контракту. Сума компенсації – 575 тисяч бразильських реалів (трохи більше ніж 100 тисяч євро), повідомляє futebol bahiano.

Жадсон став гравцем Віторії у грудні 2021 року. У травні він пішов на добровільний розірвання контракту, але тепер передумав і хоче отримати компенсацію за розірвання договору.

Жадсон виступав за донецький Шахтар із 2005 по 2011 роки. Саме він є автором першого голу, забитого на «Донбас Арені», а також відзначився вирішальним м'ячем, забитим у ворота Вердера у фіналі останнього розіграшу Кубка УЄФА-2008/09.

Усього на рахунку Жадсона 272 матчі, 63 забиті м'ячі та 42 результативні передачі за Шахтар. Після виходу з донецької команди бразилець виступав за Сан-Паулу, Корінтіанс, Тяньцзінь Цюаньцзянь, Атлетіко Паранаенсе, Аваї та Віторію Салвадор.

У серпні цього року Жадсон оголосив про завершення кар'єри.