Легія викупила права на форварда, який належав Дніпру-1: футболіст видав класний сезон у Польщі

Переглядів 2033
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Легія викупила права на форварда, який належав Дніпру-1: футболіст видав класний сезон у Польщі
Марк Гуаль у матчі за Ягеллонію. Фото: Google
27-річний іспанський форвард Марк Гуаль продовжить кар'єру в Легії, які підписала трирічний контракт з футболістом, який належав українському Дніпру-1.

Варшавська Легія офіційно оголосила про підписання повноцінного контракту з 27-річним іспанським форвардом Марком Гуалем, який належав українському Дніпру-1. Угода з іспанцем підписана на три роки. За непідтвердженою інформацією, Гуаль перейшов до Легії на правах вільного агента.

Гуаль у поточному сезоні грає на правах оренди за іншу команду польської Екстракласи Ягеллонію. 

До речі, сьогодні Легія та Ягеллонія грають між собою. Перший тайм завершився внічию 1:1, а за гостей голом відзначився Гуаль. Для іспанця, у якого видався просто чудовий сезон, це вже 16 гол за Ягеллонію. Також він віддав сім асистів.

Дніпро-1 підписав Гуаля вільним агентом у січні 2022 року, але через війну іспанський футболіст так і не зіграв за українську команду жодного офіційного матчу. Він перейшов на правах оренди до Ягеллонії.

У польській Екстракласі Ягеллонія іде восьмою, а Легія посідає другу позицію. Зазначимо, що Ракув українця Владислава Кочергіна достроково став чемпіоном Польщі.

X