Лемпард повернувся до системи покарань гравців Евертона: Миколенко потрібно бути обережним

Переглядів 623
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Лемпард повернувся до системи покарань гравців Евертона: Миколенко потрібно бути обережним
Віталій Миколенко. Фото: ФК Евертон
Головний тренер англійського Евертона Френк Лемпард спочатку відмовився від системи штрафів у команді, але тепер має намір налагодити дисципліну у колективі.

Лемпард, який ввів подібну систему штрафів, бос Челсі, вирішив відмовитися від подібного кроку, коли приїхав на «Гудісон Парк». Але тепер він повернувся до цієї системи, пояснивши, що багатьом гравцям подобається те, що це спроба встановити дисципліну, повідомляє Liverpool Echo.

Також відбулися зміни у роздягальні – створення лідерської групи у складі команди. Вона з'явилася наприкінці минулого сезону, коли Евертон вів боротьбу за збереження місця в АПЛ.

Система штрафів Лемпарда на «Стемфорд Брідж» стала головною темою для розмов, коли її деталі стали надбанням громадськості: штрафи включали 2500 фунтів за запізнення на тренування та 500 фунтів за хвилину запізнення на збори команди.

На тлі напруженої боротьби за виживання він вирішив не впроваджувати подібну систему в Евертоні, але тепер ситуація змінилася, проте Лемпард наполягає на тому, щоби покарання були не такими суворими.

У складі Евертона виступає український захисник Віталій Миколенко. Цього сезону АПЛ 23-річний гравець у складі «ірисок» провів десять матчів.

На даний момент Евертон посідає 14-е місце у турнірній таблиці АПЛ. Найближчий матч команда українця проведе сьогодні, 19 жовтня, проти Ньюкаслу.

X