Леоненко проти Шевченка: відомий український експерт не поділяє думку легенди Мілану щодо матчу Ліги чемпіонів

Переглядів 4142
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
4 голоси
Леоненко проти Шевченка: відомий український експерт не поділяє думку легенди Мілану щодо матчу Ліги чемпіонів
Віктор Леоненко. Фото: Google
Колишній нападник Динамо Віктор Леоненко відповів на слова легенди Мілану Андрія Шевченка, який став на захист своєї команди після поразки від Інтера (0:2) у півфіналі Ліги чемпіонів.

Інтер переміг Мілан завдяки голам Едіна Джеко та Генріха Мхітаряна в рамках першого півфінального матчу Ліги чемпіонів. Легендарний нападник Мілану Андрій Шевченко висловив думку, що россонері можуть відігратися у наступному матчі.

З тезою Шевченка не погодився колишній нападник Динамо, а нині експерт Віктор Леоненко.

«Шевченко вважає, що Мілан може відігратися. Я вважаю, що нереально буде відігратися, враховуючи, що він слабкіше. Андрій потрапив на гачок, як і багато хто. Те, що в другому таймі Мілан трохи краще виглядав – це недопрацювання гравців Інтера. Вони ввімкнули режим надійно зіграти у захисті та не пропустити. Я й близько не бачу, що вони здатні відігратися. З Жиру там взагалі шансів немає, вони й так удесятьох грали вчора, без Леау».

Андрій Шевченко. Фото: Мілан

Леоненко вважає, що на Шевченка вплинуло оманливе враження від контролю гри Міланом у другому таймі.

«Думаю, Андрій вважає, що якщо вони почали трохи краще контролювати м'яч у другому таймі, то шанси є. Він забув, що Мілан контролював гру 45 хвилин, але так нічого і не створив. Подивимося, може він і має рацію, у мене свої висновки», – сказав Леоненко у власному телеграм-каналі».

Матч-відповідь між Інтером та Міланом відбудеться 16 травня о 22:00 за київським часом.

Шевченко грав за Мілан в період з 1999 по 2006 роки, а також у сезоні 2008/2009. За цей час він зіграв 322 матчі, в яких забив 175 м'ячів та віддав 46 асистів.