Лідер Динамо міг перейти в клуб MLS до Мессі та Кривцова: журналіст розповів подробиці

Переглядів 49332
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Лідер Динамо міг перейти в клуб MLS до Мессі та Кривцова: журналіст розповів подробиці
Віталій Буяльський. Фото: Динамо Київ
Півзахисник київського Динамо та збірної України Віталій Буяльський рік тому мав пропозицію від американського клубу Інтер Маямі, у складі якого виступають Ліонель Мессі та Сергій Кривцов.

Віталій Буяльський міг залишити київське Динамо рік тому, коли мав пропозицію від Інтера Маямі, до складу якого 2023 року перейшли зірковий аргентинський форвард Ліонель Мессі та український захисник Сергій Кривцов. Про це повідомив відомий спортивний журналіст Міхіал Співаковський.

«У Буяльського постійно є якісь більш-менш серйозні пропозиції. Рік тому Інтер Маямі хотів його взяти. Зараз ситуація така: Ігор Суркіс сказав мені, що це всі чутки, що немає конкретних пропозицій і є розуміння того, що зараз продаж будь-якого гравця вплине на досягнення результату. А результат може бути лише один – золоті медалі», – сказав Співаковський в ефірі ютуб-каналу «ТаТоТаке».

  • Співвласником Інтера Маямі є легендарний англійський екс-футболіст Девід Бекхем.
  • 30-річний Буяльський виступає за Динамо з 2014 року і зіграв у його складі 300 матчів, у яких забив 65 голів та зробив 50 результативних передач.
  • Контракт півзахисника з київським клубом діє до червня 2025 року.
  • Авторитетний портал Transfermarkt оцінює футболіста у шість мільйонів євро.