«Лідером збірної України він уже не буде»: Циганик розповів про своє бачення майбутнього Коноплянки в збірній

Переглядів 1966
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Лідером збірної України він уже не буде»: Циганик розповів про своє бачення майбутнього Коноплянки в збірній
Євген Коноплянка. Фото: ФК Краковія.
Відомий футбольний журналіст Ігор Циганик поділився своїми думками про можливе повернення вінгера Краковії Євгена Коноплянки до табору збірної України.

На думку журналіста, у польському чемпіонаті грі 33-річного Коноплянки поки що не вистачає стабільності, без якої складно розраховувати на повернення до національної команди. При цьому Коноплянка продовжує залишатися висококласним гравцем, здатним вирішити результат будь-якої гри.

«Коноплянка грає у Польщі фрагментарно. Він може видати класний поєдинок, але стабільності йому не вистачає. А лише вона допоможе йому повернутися до збірної команди. Лідером збірної України він уже не буде, але епізодично допомогти він все ще здатний», – заявив Циганик у своїй ютуб-програмі.

Нагадаємо, що Коноплянка перебрався до польської Краковії минулого зимового трансферного вікна з Шахтаря у статусі вільного агента. За цей період вінгер зіграв за команду 23 матчі у всіх турнірах, у яких забив три голи та віддав одну гольову передачу. Контракт Коноплянки з командою розрахований до кінця поточного сезону.