Ліверпуль, лондонські дербі та Ліга чемпіонів: якими будуть перші матчі Мудрика в Челсі

Переглядів 939
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Ліверпуль, лондонські дербі та Ліга чемпіонів: якими будуть перші матчі Мудрика в Челсі
Михайло Мудрик. Фото: Челсі
Перші поєдинки Михайла Мудрика за Челсі будуть дуже цікавими. Найближчим часом команда Грема Поттера зустрінеться з Ліверпулем, рядом лондонських команд та дортмундською Боруссією.

Українець Михайло Мудрика за сто мільйонів євро перейшов із Шахтаря до Челсі. І тепер українські любителі футболу в очікуванні дебюту Мудрика за лондонську команду. «Український футбол» проаналізував календар матчів «аристократів» у січні та лютому 2023 року.

Челсі на даний момент з 28 очками в активі знаходиться на десятому місці в турнірній таблиці Прем’єр-ліги Англії. Вже 21 січня лондонці зіграють на виїзді з Ліверпулем в рамках центрального матчу АПЛ (початок зустрічі о 14:30). 

У лютому на Челсі також чекають дуже цікаві поєдинки, в яких може себе проявити український футболіст Михайло Мудрик. Спочатку в рамках лондонського дербі команда українця зустрінеться з Фулгемом (03.02). Потім знову в дербі Челсі зіграє з Вест Гемом (11.02). Вже 15 лютого Мудрик та компанія на виїзді зустрінуться з дортмундською Боруссією в матчі Ліги чемпіонів. Також «аристократи» зіграють з Саутгемптоном (18.02) та з Тоттенгемом в рамках ще одного лондонського дербі (26.02).

У першій частині цього сезону Михайло Мудрик зіграв за Шахтар 18 поєдинків, у яких він відзначився десятьма голами та вісьмома асистами.

X