«Логічно було дати йому можливість»: журналіст назвав гравця, якого мав викликати Ребров у збірну України

Переглядів 2869
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
3 голоси
«Логічно було дати йому можливість»: журналіст назвав гравця, якого мав викликати Ребров у збірну України
Володимир Бражко. Фото: УАФ
Відомий український журналіст Віктор Вацко назвав футболіста, котрого він хотів би бачити у складі національної збірної України, але який не потрапив до списку Сергія Реброва.

Нещодавно головний тренер збірної України Сергій Ребров оголосив склад національної команди на майбутні матчі кваліфікації до чемпіонату Європи-2024.

Спортивний журналіст Віктор Вацко висловився щодо того, кого не вистачає у цьому списку.

«Кого мені цікаво було б побачити у збірній? Це Бражко. Я думаю, що він переконав і в Зорі, і в молодіжній збірній. Я думаю, що зараз саме він – найцікавіша кандидатура на заміну Степаненкові в ролі основного «шостого» номера, в тому числі на майбутнє.

Але зараз у Динамо Бражко не грає, точніше грає мало. Тому рішення Реброва і в цьому питанні десь зрозуміле, тим більше Бражко в молодіжнці».

Окрім цього, експерт зазначив, що попри своє бажання не хоче нічого нав'язувати Реброву.

«Хоча знову ж таки, на перспективу, може і логічно було б дати Бражку можливість відчути оцю от атмосферу національної команди. Я не кажу обов'язково на поле випускати, але бодай потренуватися, попрацювати в найголовнішій команді країни.

Але це теорія і в жодному випадку я не буду нав'язувати головному тренеру нікого з гравців. Треба усвідомлювати, це вибір Реброва, і відповідальність за результат також на ньому», – сказав Вацко у програмі «Вацко on air».

  • Команда Сергія Реброва вже провела три матчі у цьому відборі, в яких набрала шість очок і зараз посідає друге місце у групі С.
  • Дев'ятого вересня українська команда зіграє номінально домашній матч проти збірної Англії. Поєдинок пройде у польському Вроцлаві.
  • 12 вересня збірна України зустрінеться у Мілані з Італією.
  • Сезон 2022/2023 Бражко провів в луганській Зорі: 29 поєдинків, сім голів, одна результативна передача.
  • Угода гравця з Динамо закінчується в червні 2025 року, а портал Тransfermarkt оцінює вартість Бражка у півтора мільйона євро.
  • Раніше футболістом цікавився Торіно, який навіть робив пропозиції щодо півзахисника.