Лондонські фанати жартують з приводу трансферу Мудрика в Арсенал: відео, яке змусить вас реготати

Переглядів 7454
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Лондонські фанати жартують з приводу трансферу Мудрика в Арсенал: відео, яке змусить вас реготати
Михайло Мудрик. Фото: Google
Ні для кого не секрет, що український вінгер Михайло Мудрик найближчим часом може стати гравцем лондонського Арсеналу. Звісно в твіттері цю новину активно обговорюють і жартують.

Михайло Мудрик близький до того, аби стати гравцем лондонського Арсеналу. В ЗМІ з’являється з кожним днем все більше інформації про те, що перехід має реалізуватися і, напевно, що в це зимове трансферне вікно.

Сам Михайло навіть опублікував у сторіз Інстаграму, як він дивиться матч АПЛ Арсенал – Вест Гем (3:1). Після цієї перемоги «каноніри» з 40 очками в активі закріпилися на першому місці в турнірній таблиці чемпіонату Англії.

Деякі фанати дозволяють собі пожартувати на тему трансферу Мудрика в Арсенал. Користувач з нікнеймом Molly запостив кумедне відео, на якому порівняв додавання Мудрика до складу лондонців з приготуванням їжі. Вийшло весело та смішно!

Раніше Мудрик також лайкнув новину про те, що Арсенал зробив офіційну пропозицію Шахтарю щодо трансферу українця.

У цьому сезоні Михайло Мудрик зіграв за Шахтар 18 поєдинків, у яких він відзначився десятьма голами та вісьмома асистами.

Після першої частини сезону донецький Шахтар з 30 очками в активі іде на другому місці в турнірній таблиці Прем’єр-ліги України. У третього київського Динамо також 30 балів у активі. Лідер УПЛ Дніпро-1 має 35 очок.

 

X