Луческу і Роналду: тренер Динамо зацікавив Аль-Наср – Містер також веде перемовини з іншим закордонним клубом

Переглядів 2758
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
3 голоси
Луческу і Роналду: тренер Динамо зацікавив Аль-Наср – Містер також веде перемовини з іншим закордонним клубом
Мірча Луческу. Фото: ФК Динамо
Головний тренер київського Динамо Мірча Луческу мав пропозицію очолити Аль-Наср, в якому грає Кріштіану Роналду. Також у румунського фахівця є варіант з продовженням кар'єри на батьківщині.

ЧФР Клуж зацікавився Мірчею Луческу. У списку кандидатів на посаду головного тренера клубу крім Луческу був присутній і його син Разван. Румунська команда налаштована на перебудову після того, як вперше з 2018 року не стала чемпіоном країни.

Президент Клужу Йоан Варга має намір запросити в команду Мірчу Луческу, з яким він зустрінеться задля переговорів уже цього тижня. Син Містера, скоріше за все, продовжить працювати у грецькому ПАОКу.

Варга впевнений, що зможе переконати Луческу очолити його команду. У разі невдачі в переговорах Клуж зверне увагу на когось з іноземних тренерів, повідомляє ProSport.

Мірча Луческу та Ліонель Мессі. Фото: Google

Наприкінці минулого тижня головний тренер Динамо також отримав пропозицію очолити Аль-Наср, за який виступає легендарний Кріштіану Роналду. Проте, Луческу довелося відмовитися.

Серед причин, чому Містер не прийняв пропозицію називаються кліматичні умови Саудівської Аравії та віддаленість від дому, повідомляє DigiSport.

  • Луческу продовжує відновлюватися після важкої операції, хоча був присутній на останньому матчі своєї команди з Металістом 1925 (1:1).
  • Раніше повідомлялося, що наставник Динамо остаточно відмовив Фенербахче та планує відпрацювати свій контракт в Україні до кінця.  
  • Луческу очолив біло-синіх в липні 2020 року. Під керівництвом 77-річного румунського фахівця Динамо провело 103 поєдинки: 59 перемог, 18 нічиїх та 26 поразок.
  • На чолі киян Луческу в сезоні 2020/21 виграв Кубок, Суперкубок та чемпіонат України.
  • У поточному сезоні Динамо зайняло четверте місце в УПЛ, повторивши антирекорд Олега Блохіна, який очолював клуб в сезоні 2013/14.